Cele mai citite
 


Janet Jackson şi Bill Clinton, printre vedetele ce vor participa la Life Ball
miercuri, 4 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cântăreaţa americană Janet Jackson, actriţa Brooke Shields şi fostul preşedinte american Bill Clinton se numără printre vedetele care vor participa la cea de-a 19-a ediţie a Life Ball, la 21 mai, la Viena, un eveniment monden dedicat luptei împotriva maladiei SIDA, au anunţat luni organizatorii, transmite AFP.
Ediţia din acest an a evenimentului marchează şi împlinirea a 30 de ani de la descoperirea virusului HIV.

Bill Clinton, un obişnuit al Life Ball, va participa din nou ca reprezentant al fundaţiei sale ce este activă în lupta anti-SIDA. La eveniment va fi prezent şi Michel Sidibe, şeful ONUSIDA, programul comun al ONU împotriva SIDA.

Evenimentul va debuta cu o serată de gală la palatul imperial Hofburg, cu participarea preşedintelui austriac Heinz Fischer, serată urmată de o defilare de modă şi de o petrecere în jurul primăriei neo-gotice a Vienei, unde sunt aşteptaţi mai multe mii de participanţi.

Ediţia de anul trecut a evenimentului Life Ball a generat 1.5 milioane de euro profit, bani ce au fost oferiţi unor asociaţii care contribuie la ajutorarea bolnavilor de SIDA.AGERPRES/(Codruţ Bălu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Life Ball la Viena cu Bill Clinton, Janet Jackson şi Brooke Shields, pentru strângerea de fonduri anti-SIDA Life Ball, cel mai mare eveniment caritabil din Europa dedicat luptei împotriva SIDA, va avea loc sâmbătă, 21 mai, la Viena. Cea de-a 19-a ediţie a extravagantului bal va reuni şi de această dată personalităţi marcante ale lumii politice, precum fostul preşedinte american Bill Clinton, dar şi ale showbiz-ului...
Viena: A 21-a ediţie a Life Ball de luptă împotriva sida a avut ca temă 1001 de nopţi Mii de persoane au participat sâmbătă seară, la Viena, într-un decor din 1001 de nopţi, la a 21-a ediţie a Life Ball de luptă împotriva sida, alături de celebrităţi ca fostul preşedinte american Bill Clinton, cântăreţul Elton John şi actriţa indiană Aishwarya Rai Bachchan, transmite AFP.
Janet Jackson, Bill Clinton şi Brooke Shields au luat parte la Life Ball de la Viena Solista Janet Jackson, fostul preşedinte american Bill Clinton şi actriţa Brooke Shields au participat sâmbătă, alături de mii de persoane, la Life Ball, cel mai mare eveniment caritabil din Europa dedicat luptei împotriva SIDA, relatează AP.
Life Ball împotriva SIDA de la Viena a adunat suma de 1,9 milioane de euro Cea de a 19-a ediţie a celui mai mare eveniment european de luptă împotriva SIDA care s-a desfăşurat sâmbătă la Viena a permis adunarea a 1,9 milioane de euro, au anunţat miercuri organizatorii, citaţi de AFP.
(Corespondenţă) Personalităţile prezente la Life Ball, entuziasmate de evenimentul caritabil dedicat luptei împotriva SIDA Viena, 21 mai - Corespondentul Agerpres, Smaranda Câmpeanu, transmite: O serie de personalităţi cunoscute la nivel internaţional, printre care fostul preşedinte american Bill Clinton şi actorii Antonio Banderas şi Sean Penn, au sosit la sfârşit de săptămână la Viena pentru a lua parte la cea de a 20-a...
(Corespondenţă) Life Ball 2012 îi are ca invitaţi speciali pe Bill Clinton şi Milla Jovovich Viena, 3 mai - Corespondentul Agerpres, Smaranda Câmpeanu, transmite: Cea de a 20-a ediţie a Life Ball, unul dintre cele mai mari evenimente dedicate luptei împotriva SIDA, se va desfăşura la data de 20 mai, în piaţa din faţa Primăriei vieneze, în prezenţa unor personalităţi de renume internaţional precum...