Cele mai citite
 


Policlinica Batiştei din Bucureşti nu a mai primit aviz de funcţionare
luni, 13 iulie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Bucureşti, 13 iul /Agerpres/ - Policlinica cu plată Batiştei din Bucureşti nu a mai primit din partea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) autorizaţie de funcţionare.

Directorul DSP Bucureşti, dr. Daniel Popescu, a spus că nu acordat avizul de funcţionare, întrucât s-au găsit mai multe nereguli, printre care: sterilizarea în condiţii improprii într-o încăpere cu igrasie, fixarea linoleumului în cuie, faianţă degradată, precum şi multe alte nereguli.

Şeful DSP Bucureşti a menţionat că în momentul în care în policlinică se vor remedia toate problemele, atunci se va acorda autorizaţia de funcţionare.

Dr. Daniel Popescu a trimis un raport şi Ministerului Sănătăţii în legătură cu situaţia policlinicii.

Directorul DSP Bucureşti a precizat că, din punctul său de vedere, policlinica poate să-şi desfăşoare activitatea aşa cum şi-a desfăşurat-o timp de cinci ani fără autorizaţie. AGERPRES/(Cornelia Stanciu)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Nereguli depistate de inspectorii DSP la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Prahova au depistat o serie de nereguli la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, unde Ministerul Sănătăţii a declanşat o anchetă în urma unor declaraţii ale medicului primar de chirurgie generală Dan Oprea apărute în presă privind condiţiile în care...
Tulcea: Nereguli în derularea programului "Cornul şi laptele" Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Tulcea au descoperit mai multe deficienţe în ceea ce priveşte calitatea produselor lactate şi de panificaţie distribuite în cadrul programului guvernamental "Cornul şi laptele".
Sălaj: Nereguli la cabinetele medicale din judeţ Un număr de nouă din cele 11 cabinete medicale din Sălaj verificate de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Sălaj în acest an au fost depistate cu neconformităţi, conform datelor furnizate de instituţia menţionată.
Alba: Nereguli depistate la aproape toate spitalele din judeţ Aproape toate spitalele din Alba se confruntă cu o serie de probleme, neregulile, asumate de managerii unităţilor sanitare, fiind în curs de rezolvare până la sfârşitul anului, potrivit unui plan de conformare.
Suceava: Nu s-au găsit nereguli la Spitalul Judeţean în urma controlului dispus de Ministerul Sănătăţii La controlul efectuat de echipele mixte ale Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) şi Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, în baza ordinului Ministerului Sănătăţii (MS), nu s-a identificat niciun fel de neregulă, a declarat, vineri, directorul CJAS...
Inspecţia Sanitară a sesizat nereguli la Spitalul Bagdasar-Arseni; nu au putut fi verificate documentele referitoare la controlul infecţiilor nosocomiale Ministerul Sănătăţii precizează că Inspecţia Sanitară a sesizat nereguli la Spitalul Bagdasar-Arseni, iar controlul va continua marţi, având în vedere că nu au putut fi verificate documentele privind activitatea Serviciului pentru Prevenirea şi Controlul Infecţiilor Nosocomiale şi nici cele referitoare...