Cele mai citite
 


Vaslui: Bebeluşul mort luni în casa părinţilor suferea de bronhopneumonie
miercuri, 4 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Raceala si gripa, Stiri
 

Bebeluşul de o lună de zile, care a murit luni dimineaţă, la domiciliul părinţilor săi, suferea de bronhopneumonie, arată rezultatele preliminare ale anchetei deschise în acest caz de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui.

"Medicul anatomopatolog a stabilit că moartea bebeluşului a fost una patologică. Micuţul suferea de bronhopneumonie, el a răcit de curând, iar această răceală i-a fost fatală. Ancheta poliţiştilor continuă în acest caz", a declarat, marţi, pentru AGERPRES, Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
IPJ Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui au deschis luni o anchetă în cazul bebeluşului de o lună care a murit în condiţii suspecte.
Potrivit poliţiştilor, micuţul care era crescut de părinţi alături de un alt copil în vârstă de un an şi trei luni într-o locuinţă insalubră din oraş, a fost găsit decedat de către tatăl său care a sunat la salvare. AGERPRES/(AS - Claudiu Andone)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Un bebeluş a murit în condiţii suspecte în locuinţa părinţilor Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui au deschis luni o anchetă în cazul unui bebeluş în vârstă de o lună care a murit în condiţii suspecte.
Vaslui: Anchetă în cazul unui minor găsit spânzurat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) au demarat, luni, o anchetă în cazul unui minor în vârstă de 14 ani, din judeţul Vaslui, care a fost găsit spânzurat, în noaptea de duminică spre luni, de părinţii săi.
Vaslui: Poliţiştii anchetează cazul unui bebeluş adus la spital cu policontuzii şi o fractură Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui au deschis luni o anchetă în cazul unui bebeluş în vârstă de 9 luni din localitatea Ciocani, care a fost adus la spital cu policontuzii, echimoze şi o fractură la mână.
Vaslui: Poliţiştii anchetează cazul copilului adus la spital intoxicat cu un calmant Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui (DASPC) au demarat miercuri o anchetă în cazul bebeluşului în vârstă de 11 luni din municipiul Bârlad care a fost adus în comă la spital după ce mama sa i-a administrat mai multe picături dintr-o...
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil decedat Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat o anchetă în cazul unui bebeluş de zece zile, decedat în condiţii suspecte.
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat luni o anchetă în cazul unui copil din comuna vasluiană Lunca Banului, care a ajuns în comă alcoolică la Spitalul Municipal din Huşi, după ce a băut vin la un praznic.