Cele mai citite
 


Gorj: Zeci de persoane vor fi disponibilizate în iunie
joi, 5 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 50 de persoane, angajaţi ai mai multor instituţii şi societăţi comerciale din judeţul Gorj, vor fi disponibilizate începând cu luna iunie, potrivit ultimelor notificări primite de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă.
Purtătorul de cuvânt al AJOFM Gorj, Ana-Maria Niculescu, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că cele mai multe persoane care vor rămâne fără loc de muncă sunt de la Spitalul orăşenesc Bumbeşti-Jiu, care a fost închis de la 1 aprilie.
Personalul medical care activa aici a fost redistribuit la alte unităţi spitaliceşti din judeţ, rămânând însă fără soluţie de rezolvare angajaţii din administraţie.
"Ultimele notificări primite de la angajatori anunţă disponibilizarea a 35 de persoane pentru luna iunie. Este vorba despre 22 de angajaţi ai Spitalului din Bumbeşti-Jiu şi alţi 13 de la Primăria comunei Dragoteşti. De asemenea, tot în luna iunie mai avem anunţate pentru disponibilizări încă 11 persoane de la SC Distrigaz Sud. Pentru luna mai avem notificări privind disponibilizarea a 250 de angajaţi din totalul de 290 de la SC Squad Force SRL", a precizat Ana-Maria Niculescu.
Reprezentantul AJOFM Gorj a menţionat că, deşi în ultima lună au fost disponibilizaţi câteva sute de angajaţi, rata şomajului şi numărul şomerilor la nivel judeţean a scăzut de la 8,21% în martie la 7,31 în aprilie. AGERPRES/(AS - Irina Poenaru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Accident de muncă la o societate care efectuează reparaţii mecanice pentru utilajele miniere Inspectorii de muncă gorjeni efectuează cercetări în cazul unui incident care a avut loc la societatea Grimex din Târgu-Jiu care este furnizor de servicii de reparaţii mecanice pentru utilaje miniere, unde un angajat a suferit leziuni grave la o mână, degetele fiindu-i strivite.
Gorj: Accident de muncă, anchetat de poliţişti Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipale Târgu-Jiu au început cercetările în cazul unui accident de muncă produs în localitate în urma căruia un bărbat a suferit leziuni în zona pieptului.
Gorj: Peste o sută de medici şi asistenţi pleacă la muncă în străinătate Peste o sută de angajaţi ai sistemului sanitar gorjean, majoritatea de la secţiile de Urgenţe şi Chirurgie, au depus, pe parcursul lunii august, cereri prin care solicitau aprobarea plecării la muncă în străinătate, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele Sindicatului Sanitas Gorj, Valentin...
Gorj: Locuri de muncă pentru îngrijirea copiilor în Elveţia Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, prin serviciul de ocupare EURES, a primit o ofertă pentru locuri de muncă în Elveţia pentru îngrijire copii/Au Pairs, a declarat luni directorul instituţiei, Romeo Chiriac.
Gorj: 50 de locuri de muncă în Germania pentru asistenţi medicali generalişti Un număr de 50 de locuri de muncă în Germania sunt puse la dispoziţia şomerilor gorjeni prin programul Eures, a declarat, vineri, directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, Romeo Chiriac.
Gorj: Lipsa de personal din Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, suplinită prin munca a 22 de voluntari Douăzeci şi doi de voluntari, absolvenţi ai şcolilor postliceale de asistenţi, lucrează în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu pentru a suplini, într-o oarecare măsură, lipsa de personal cu care se confruntă cea mai mare unitate medicală din judeţ, a declarat miercuri, managerul unităţii, Tiberiu...