Cele mai citite
 


Guvernul are în vedere ordonanţe în finanţe, economie şi sănătate, pe durata vacanţei parlamentare
joi, 5 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Guvernul are în vedere adoptarea de măsuri în domeniile finanţelor, economiei şi sănătăţii după încheierea actualei sesiuni parlamentare, potrivit proiectului de lege de abilitare a Executivului de a emite ordonanţe simple pe perioada vacanţei parlamentare.
De asemenea, Guvernul ar putea emite în vacanţa parlamentară din această vară ordonanţe şi în domeniile transporturilor, comunicaţiilor, educaţiei şi cercetării.
Proiectul legii de abilitare va fi înaintat Parlamentului spre dezbatere şi adoptare în procedură de urgenţă, a precizat miercuri purtătorul de cuvânt al Executivului, Ioana Muntean. AGERPRES/(AS - Claudiu Zamfir)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Senat: Proiectul de abilitare a Guvernului de a emite ordonanţe în vacanţa parlamentară, adoptat Senatorii au adoptat miercuri proiectul de lege prin care Guvernul este abilitat să emită ordonanţe în perioada vacanţei parlamentare (iulie-august), în domenii care nu fac obiectul legilor organice.
Proiectele bugetului de stat şi asigurărilor sociale, transmise miercuri Parlamentului pentru a fi adoptate în regim de urgenţă Proiectele de lege privind bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2016, adoptate de Guvern, vor fi transmise miercuri Parlamentului, cu solicitarea să fie dezbătute şi adoptate în procedură de urgenţă, informează un comunicat al Executivului, remis AGERPRES.
Guvern: Numărul zilelor de concediu medical, redus de la 45 la 30 Numărul zilelor acordate angajaţilor pentru concediu medical s-a redus de la 45 la 30, potrivit unei Ordonanţe de Urgenţă privind modificarea cadrului legal de acordare a concediilor medicale, aprobată miercuri de Executiv.
Preşedintele a promulgat Legea privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe şi pe cea privind indemnizaţia pentru mame Preşedintele Traian Băsescu a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe, precum şi pe cel privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor, informează...
Proiectul de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe în vacanţa parlamentară, adoptat pe articole de deputaţi Deputaţii au adoptat, marţi, pe articole, proiectul de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe în vacanţa parlamentară, votul final urmând să fie acordat săptămâna viitoare.
UNIFARM ar putea beneficia de un împrumut de la stat de 3,6 milioane lei pentru achiziţionarea unor medicamente Ministerul Finanţelor Publice ar putea acorda Companiei Naţionale UNIFARM un împrumut din vărsăminte din privatizare, înregistrate în contul curent general al Trezoreriei Statului, în limita sumei de 3,6 milioane de lei, cu scadenţa la data de 18 decembrie 2013, conform unui proiect de Ordonanţă de urgenţă...