Cele mai citite
 


În campania 'Stop indiferenţei. Îmbracă un vis!'au fost strânse 30.000 de produse pentru persoane defavorizate
joi, 5 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 5.000 de persoane au răspuns pozitiv şi au participat la campania ''Stop indiferenţei. Îmbracă un vis!'', al cărei scop a fost donarea de haine pentru persoanele defavorizate sprijinite de Crucea Roşie Română (CRR), se arată într-un comunicat remis miercuri AGERPRES.
Campania s-a concretizat în 30.000 de produse colectate, 5.000 de participanţi şi foarte multe vise împlinite.
Voluntarii CRR au fost prezenţi, în perioada 1-28 aprilie, în cortul special amenajat din incinta Băneasa Shopping City, unde au fost donate haine, cărţi şi jucării pentru persoanele defavorizate.
Produsele colectate au fost distribuite către Centrul ''Cireşarii'' din sectorul 5, Centrul de zi şi de noapte pentru copiii străzii, Centrul rezidenţial pentru adulţi ''Sfântul Nicolae'', precum şi către filialele CRR din judeţele Ilfov, Călăraşi, Giurgiu şi cea a sectorului 3 din Bucureşti.
Campania a beneficiat de sprijinul unor persoane publice generoase printre care Alexandre Eram şi Andreea Esca, Oana Turcu şi Cristi Brancu, precum şi vedete ale postului Prima TV - actorii serialului ''Trăsniţii'', Angel Popescu de la ''Mondenii'', prezentatorii emisiunii Focus Monden - Andreea Fried şi Alexandru Constantin - şi Andreea Raicu.
La rândul lor, unele magazine din Băneasa Shopping City au donat haine noi.AGERPRES/(AS -Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Crucea Roşie Română va susţine financiar procesul de recuperare a victimelor din Colectiv Crucea Roşie Română a semnat un protocol de colaborare cu Ministerul Sănătăţii prin care va susţine financiar, din fondurile campaniei "Nouă ne pasă", procesul de recuperare a victimelor din Colectiv, pe termen scurt, mediu şi lung, în completarea sprijinului oferit de statul român.
Crucea Roşie Română trimite şapte tone de alimente în Buzău şi Vrancea Crucea Roşie Română va trimite, joi, un transport cu şapte tone de alimente către persoanele din zonele afectate de căderile masive de zăpadă din Buzău (satele Cochirleanca şi Boldu) şi Vrancea (Gugeşti, satele Beci şi Oreavu).
Crucea Roşie a lansat "Banca de alimente pentru copii" Societatea Naţională de Crucea Roşie din România împreună cu hypermarketul Real, Televiziunea Română şi Filiala de Cruce Roşie sector 6 Bucureşti a organizat, sâmbătă, evenimentul "Banca de alimente pentru copii", cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.
Giurgiu: 45 de persoane au obţinut certificate de absolvire a Taberei internaţionale de salvare din apă Tabăra internaţională de salvare din apă şi prim-ajutor organizată de Crucea Roşie - filiala Giurgiu s-a încheiat marţi, cei 45 de participanţi obţinând certificate de absolvire, a informat responsabilul în comunicare al organizaţiei judeţene, Ana Maria Trăsnea.
Comunicat de presă - Crucea Roşie CAMPANIA NOUÃ NE PASÃ. ÎMPREUNÃ DÃRUIM SPERANŢÃ - ETAPA A DOUA
Sălaj: Crucea Roşie organizează cursuri gratuite de limbi străine pentru copii Filiala Sălaj a Crucii Roşii România organizează gratuit, pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 11 ani, cursuri de limba engleză şi germană, începând de luni, 23 noiembrie.