Cele mai citite
 


Mehedinţi: Accident de muncă la Termocentrala Romag-Termo
joi, 5 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un accident de muncă, în urma căruia două persoane au fost grav rănite, s-a produs marţi după-amiază la Termocentrala Romag-Termo din localitatea Halânga, sucursală a Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare.
Şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Mehedinţi, Mihaela Cristina Munteanu, a declarat, pentru AGERPRES, că în timpul execuţiei unei reparaţii la o instalaţie doi muncitori au căzut de la o înălţime de aproximativ 7 metri.
''Ambii lucrători au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin. Cel în vârstă de 48 de ani are traumatism cranio-cerebral acut închis, celălalt, de 41 de ani, are fracturi de gambă stângă. Ei se află sub supravegherea medicilor care le-au acordat asistenţa medicală de urgenţă'', a precizat Munteanu.
Inspectorii ITM Mehedinţi au declanşat o anchetă în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc accidentul de muncă şi îi vor sancţiona pe cei vinovaţi de încălcarea normelor de protecţia muncii. AGERPRES/ (AS - Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Centrele de permanenţă asigură asistenţa medicală de urgenţă în perioada sărbătorilor Cele trei centre de permanenţă din municipiul Drobeta Turnu Severin şi oraşele Strehaia şi Vînju Mare asigură între 31 decembrie şi 3 ianuarie asistenţa medicală.
Mehedinţi: Ambulanţe noi pentru infrastructura de asistenţă medicală de urgenţă din judeţ Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit luni două ambulanţe noi dotate cu echipamente performante pentru intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă.
Mehedinţi: Aproximativ 25% din intervenţiile medicale efectuate în minivacanţa de 1 Mai s-au soldat cu internări la SJU Aproximativ 25% din numărul total de 150 cazuri în care medicii au acordat asistenţă medicală de urgenţă, în perioada 1-3 mai, au necesitat internarea persoanelor pentru care s-a solicitat intervenţie, a declarat duminică, pentru AGERPRES, coordonatorul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean...
Mehedinţi: Medicii de la SJU sunt nemulţumiţi; gărzile, deocamdată, se efectuează normal Medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Mehedinţi nu vor întrerupe gărzile prin care asigură bolnavilor asistenţa medicală de urgenţă, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Echipajele SMURD au acordat asistenţă medicală persoanelor afectate de caniculă Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi au intervenit în ultimele 24 de ore, pentru asigurarea asistenţei medicale la un număr de zece persoane afectate de temperaturile ridicate din apartamente sau de pe stradă, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt...
Mehedinţi: Exerciţiu internaţional de intervenţie pe Dunăre Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi va organiza vineri un exerciţiu internaţional de intervenţie în cazul producerii unor situaţii de urgenţă pe fluviul Dunărea, a declarat joi seara pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al instituţiei, Ramona Nistor.