Cele mai citite
 


Michelle Obama şi Beyonce luptă împreună împotriva obezităţii
joi, 5 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Probleme cu greutatea
 

Nu în fiecare zi poate fi văzută prima doamnă a Americii dansând după un cântec semnat Beyonce: Michelle Obama le-a făcut o surpriză elevilor de la o şcoală din Washington, în cadrul campaniei intitulate 'Let's Move!' (Hai să ne mişcăm), informează The Telegraph.

'Beyonce este una din cântăreţele mele favorite. Am fost foarte fericită că a acceptat să facă un clip video, adaptând un cântec al ei, fiindcă tocmai despre asta este vorba: dansul şi mişcarea pot fi distractive', a spus Michelle Obama. Soţia preşedintelui n-a avut intenţia să danseze, dar n-a putut rezista şi s-a alăturat elevilor.

Michelle Obama a declanşat o campanie de promovare a unei metode amuzante de slăbit, intitulate 'Let's Move!' (Hai să ne mişcăm), invitând-o pe Beyonce să i se alăture. Scopul acţiunii este combaterea obezităţii în rândul copiilor şi al tinerilor, care afectează tot mai mult aceste categorii de vârstă. 'Let's Move!' se axează pe folosirea dansului, ca mijloc de a rămâne activ şi sănătos. Beyonce a adaptat cântecul 'Get Me Bodied' de pe albumul B-Day, lansat în 2006, transformându-l în 'Move Your Body' şi adăugând o nouă coregrafie, adecvată tinerilor dansatori.AGERPRESé (Lelia Bretan)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Campanie de promovare a unui stil de viaţă sănătos, derulată de USV Departamentul de Sănătate şi Dezvoltare Umană din cadrul Universităţii ''Ştefan cel Mare'' Suceava (USV) derulează, în perioada 24 - 27 iunie, campania ''Mănâncă sănătos, trăieşte activ!'', a anunţat presei, luni, directorul departamentului, prof. univ. dr. Mihai Covaşă.
Michelle Obama lansează o campanie naţională de combatere a obezităţii infantile Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii (SUA), Michelle Obama, a lansat marţi o campanie naţională de luptă împotriva obezităţii infantile, un flagel perceput ca una dintre principalele ameninţări la adresa sănătăţii publice, relatează AFP.
Soţii Obama, o viaţă în lumina reflectoarelor Ca o mireasă în ziua nunţii, Michelle Obama ştia că toate privirile vor fi aţintite asupra ei în seara învestiturii. Incomodă iniţial în faţa privirilor scrutătoare ale publicului, pe care munca soţului le atrăgea asupra lui şi a familiei sale, prima doamnă a SUA s-a simţit treptat tot mai dezinvolt...
Lupta împotriva obezităţii: Ouăle de ciocolată Kinder Surprise nu se vor mai putea vinde în Chile O legislaţie alimentară strictă a intrat de luni în vigoare în Chile pentru a lupta împotriva obezităţii, obligând producătorii să precizeze pe etichete conţinutul de zahăr sau de grăsimi saturate şi interzicând, printre altele, vânzarea de ouă de ciocolată Kinder Surprise, relatează AFP.
"Respiră sănătate", campanie de informare despre cancerul pulmonar - Fii activ! Renunţă la fumat! Hrăneşte-te sănătos! În România, cancerul pulmonar este tipul de cancer care provoacă cele mai multe decese1. Cu toate acestea, multe îmbolnăviri pot fi prevenite, pentru că în cele mai multe cazuri au legatură cu fumatul6
Un colaborator al Fox News susţine că Michelle Obama trebuie să mai slăbească înainte de a da sfaturi despre dietă Prima doamnă a SUA, Michelle Obama, ar trebui să mai dea jos câteva kilograme înainte de a face campanie contra obezităţii infantile, a afirmat doctorul Keith Ablow, colaborator pe probleme de psihiatrie al canalului de televiziune american FoxNews, relatează joi 'The Independent' şi 'Le Figaro'.