Cele mai citite
 


Steve Warner este noul managing director al MSD România
joi, 5 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Steve Warner a fost numit managing director al companiei MSD România, informează un comunicat al companiei.
Steve preia mandatul Agatei Jakoncic, care a fost promovată recent în funcţia de director regional, MSD Balkan Region.
Warner are experienţă îndelungată în industria farmaceutică, lucrând anterior pentru aceeaşi companie în diferite regiuni ale lumii. Cele mai recente numiri ale sale au fost în Asia, unde a ocupat funcţii în ţări precum Tailanda şi Coreea de Sud. Înainte de a fi numit managing director al MSD România, Steve Warner a fost director de marketing şi de vânzări al MSD Coreea de Sud.
"Sunt onorat să fac parte din echipa MSD România şi să lucrez într-un mediu atât de provocator. Am venit în România în urmă cu doar câteva zile, însă sunt deja foarte impresionat de această ţară şi de profesionalismul oamenilor din România. MSD România este aici pentru binele pacienţilor români. Vom continua să facem tot ceea ce putem pentru a ajuta la îmbunătăţirea calităţii vieţii pacienţilor din România", a spus Steve Warner.
MSD este lider mondial în industria sănătăţii, contribuind la sănătatea lumii. Prin medicamentele eliberate pe bază de prescripţie medicală, vaccinuri, terapii biologice şi produse de îngrijire de larg consum, dar şi produse veterinare, MSD colaborează şi operează în peste 140 de ţări pentru a furniza soluţii inovatoare de sănătate.AGERPRES/(AS-Carmen Marinescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fabrizio Giombini este noul director general al MSD România Merck & Co, cunoscută în afara Statelor Unite şi Canadei sub numele MSD, l-a numit pe Fabrizio Giombini în funcţia de director general al filialei sale din România, începând cu 1 februarie 2014.
HERIBERT KAILBACH NUMIT DIRECTOR DE MARKETING ȘI VÂNZĂRI AL MEDIHELP ROMÂNIA MediHelp România, parte a MediHelp International, lider pe piața asigurărilor de sănătate private în Europa Centrală și de Est, l-a numit, începând cu luna ianuarie 2016, pe Dl. Heribert Kailbach în funcția de Director de Marketing și Vânzări pentru România.
România ar putea deveni lider regional în cooperarea pentru combaterea HIV/SIDA Bucureşti, 18 mai /Agerpres/ - Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu s-a întâlnit, miercuri, cu subsecretarul general al Organizaţiei Naţiunilor Unite Michel Sidibe, director executiv al Programului Comun al Naţiunilor Unite privind HIV/SIDA (ONUSIDA), cei doi evaluând p...
Iaşi: Antibiotice, singura fabrică de medicamente de stat din ţară, a împlinit 59 de ani de activitate Producătorul de medicamente Antibiotice Iaşi, singura unitate de stat cu acest profil, care a făcut istorie pentru industria farmaceutică din România, aniversează joi 59 de ani de continuitate şi performanţă.
Alvogen se extinde pe piaţa farmaceutică din România Compania farmaceutică multinaţională Alvogen, cu sediul central în Statele Unite, a anunţat, joi, că şi-a extins operaţiunile în estul Europei, deschizând o nouă bază în Bucureşti, se arată într-un comunicat de presă al companiei.
MediHelp România a deschis o nouă sucursală-concept la Bucureşti MediHelp România, parte a MediHelp International, a inaugurat la Bucureşti o nouă sucursală-concept pentru divizia de vânzări a companiei, unitatea de pe Bd. Aviatorilor nr. 68 urmând să fie condusă de Florentina Făşie.