Cele mai citite
 


Arad: Conferinţă Naţională de ORL cu participare internaţională, organizată de UVVG Arad
vineri, 6 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Universitatea de Vest ‘Vasile Goldiş' Arad (UVVG) organizează, în perioada 11-14 mai, în parteneriat cu Societatea Română de ORL şi Chirurgie Cervico-Facială, Colegiul Medicilor din România şi Primăria Municipiului Arad, Conferinţa Naţională de ORL cu participare internaţională.
Potrivit preşedintelui conferinţei, conf. univ. dr. Sorin Başchir, medic primar ORL din cadrul Facultăţii de Medicină, Farmacie şi Medicină Dentară, tema conferinţei este 'Prezent şi perspective în Otorinolaringologie'.
'Este o mare onoare pentru municipiul Arad faptul că a fost ales să organizeze această Conferinţa Naţională de Otorinolaringologie cu participare internaţională. Dorim ca această manifestare ştiinţifică să fie pentru toţi şi pentru fiecare în parte, un prilej de a comunica propria experienţă, de a discuta, de a învăţa împreună. Sperăm să fie o dezbatere ştiinţifică de înaltă ţinută, într-o atmosfera plăcută, interactivă şi colegială', a declarat, joi, pentru AGERPRES, conf. univ. dr. Sorin Başchir.
La Conferinţa Naţională de Otorinolaringologie participă şi specialişti din Austria, Serbia, Ungaria, Ucraina.AGERPRES/(AS, A - Ioan Weisl)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
'Prezent şi perspective în otorinolaringologie' - conferinţă naţională la Arad Conferinţa naţională de ORL, cu participare internaţională, "Prezent şi perspective în otorinolaringologie" se desfăşoară începând de joi, la Arad, organizată fiind de Universitatea de Vest "Vasile Goldiş", în parteneriat cu Societatea Română de ORL şi chirurgie cervico-facială.
A II-a Conferinta Nationala a Societatii de Chirurgie a Sanului Participare Internationala Va invitam la cea de-a doua editie a Conferintei anuale Actualitati in Diagnosticul si Tratamentul Cancerului Mamar, organizata de Societatea de Chirurgie a Sanului in colaborare cu Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, Bucuresti, in perioada 10 - 11 octombrie 2014.
Prima Conferinţă Naţională de Patologie Pleurală, la Târgu Mureş Societatea Română de Pneumologie (SRP), în parteneriat cu Universitatea de Medicină şi Farmacie Târgu Mureş, sub egida Colegiului Medicilor din România, organizează la Târgu Mureş, în perioada 24-26 martie, prima Conferinţă Naţională de Patologie Pleurală.
Arad: Marea majoritatea a absolvenţilor Facultăţii de medicină a UVVG Arad au promovat rezidenţiatul Mai mult de 90% dintre absolvenţii din acest an ai Facultăţii de Medicină Generală, Farmacie şi Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Vest ‘Vasile Goldiş' Arad au promovat examenul de rezidenţiat.
A zecea Conferinţă Naţională de Cardiologie, la Târgu Mureş Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, în colaborare cu Societatea Română de Cardiologie, Societatea Ungară de Cardiologie, Asociaţia Transilvană de Terapie Transvasculară şi Transplant şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă organizează la Târgu Mureş, începând de miercuri, timp de patru...
Conferinta Nationala „Prezent si viitor in chirurgia plastica si microchirurgia reconstructiva”, 25-27 Octombrie 2013, Sinaia Asociatia Chirurgilor Plasticieni din Romania (ACPR) organizeaza in perioada 25-26 octombrie 2013 in Sinaia, Romania, Conferinta Anuala cu tema: “Prezent si viitor in chirurgia plastica si microchirurgia reconstructiva” cu participare nationala si internationala.