Cele mai citite
 


Bacău: Şeful organizaţiei de tineret PDL Buhuşi a murit după ce a făcut un infarct
vineri, 6 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Radu Coriolan Mărginean, liderul organizaţiei de tineret a PDL Buhuşi, a murit din cauza unui infarct miocardic, urmat de insuficienţă cardio-respiratorie acută, după cum au stabilit medicii legişti băcăuani, în prezent aşteptându-se, pentru formularea unui diagnostic final, rezultatele analizei toxicologice pentru care au fost recoltate probe.
"Rezultatul necropsiei arată că pacientul a decedat în urma unui infarct miocardic, insuficienţă cardio-respiratorie acută, cu tulburări de ritm cardiac paroxistice, pe fondul unui cord suferind de cardiopatie hipertrofică. Este vorba, practic, despre un cord mărit, netratat. S-au recoltat probe şi pentru analiza toxicologică, rezultatele fiind aşteptate în zilele următoare", a declarat, joi, pentru AGERPRES, Mirela Romaneţ, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău.
Liderul organizaţiei de tineret a PDL Buhuşi a murit marţi la scurtă vreme după ce a fost consultat de un medic la Spitalul orăşenesc din localitate unde se prezentase acuzând ameţeli, greaţă, vărsături şi dureri de cap.
În camera de gardă i s-a făcut o ecografie şi un EKG şi i s-a administrat o injecţie, după care pacientul a părăsit unitatea medicală.
La aproximativ zece minute de la revenirea în locuinţa sa, el a murit.
Cazul este cercetat, în continuare, de poliţie. Autorităţile sanitare băcăuane au început, la rândul lor, o anchetă proprie. AGERPRES/(AS - Cornel Cepariu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău: Câteva zeci de persoane au ajuns la spital după ce au suferit toxiinfecţii alimentare la un praznic Peste 50 de persoane au fost transportate, luni seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bacău, după ce au acuzat dureri ale tractului digestiv, stări de vomă şi ameţeli, după ce au mâncat la un praznic la care au participat în comuna băcăuană Traian.
Bacău: Un proiect-pilot pentru medicina de urgenţă urmează a fi realizat la Moineşti Spitalul Municipal de Urgenţă din Moineşti ar urma să aibă la dispoziţie, chiar în propria sa curte, un heliport începând chiar din acest an.
Bacău: O fetiţă de un an şi patru luni, moartă din cauza unei viroze netratate Rezultatele necropsiei efectuate de medicii legişti în cazul fetiţei în vârstă de un an şi patru luni, care a murit duminică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, au atestat faptul că "decesul a survenit din cauza unei pneumopatii virale netratate la timp", a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Mirela...
Un nou test sanguin pentru depistarea pacienţilor cu risc foarte scăzut de infarct (studiu) Un nou test sanguin ultrasensibil ar putea permite în viitor trimiterea acasă a două treimi dintre pacienţii cu risc foarte scăzut de infarct miocardic, care se prezintă la serviciile de urgenţă din cauza durerilor în piept, potrivit unui studiu publicat joi în revista medicală britanică 'The Lancet'...
Bacău: Spitalul Judeţean de Urgenţă nu are în prezent probleme cu dezinfectanţii Activitatea medicală, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Bacău, nu este perturbată ca urmare a retragerii dezinfectanţilor distribuiţi de Hexi Pharma, întrucât "produsele firmei nu au intrat, cu excepţia unui săpun chirugical, în uzul activităţilor curente", a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul...
Bacău: A fost inaugurat noul computer tomograf al Spitalului judeţean de urgenţă Un computer tomograf a fost pus în funcţiune, miercuri seara, la Spitalului Judeţean de Urgenţă/SJU/ Bacău.