Cele mai citite
 


Bihor: O femeie a murit, iar o alta a fost accidentată grav de un zid prăbuşit de la o fabrică veche
vineri, 6 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Două femei au fost prinse joi sub dărâmăturile unui zid de la o clădire dezafectată din comuna Diosig, una dintre ele, în vârstă de 24 de ani, a murit, iar cealaltă a fost transportată de urgenţă, cu traumatism cranio-cerebral, la Spitalul Clinic Judeţean din Oradea.
Patru echipaje de intervenţie s-au deplasat la locul accidentului, din care două de la SMURD, paramedicii din Săcueni şi o autospecială din aceeaşi localitate, precum şi un echipaj de descarcerare din Oradea.
Potrivit locotenentului Cristian Herţe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bihor, accidentul a fost anunţat, prin 112, în jurul orei 13,00.
"Iniţial, credeam că sunt un bărbat şi o femeie, dar acum putem afirma cu certitudine că sunt două femei victime. Este vorba despre o clădire dezafectată, din Diosig, pe strada Libertăţii", a precizat el.
La faţa locului se fac cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs accidentul. AGERPRES/ (A - Eugenia Paşca)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Două decenii de activitate SMURD în judeţ, sărbătorite timp de o săptămână Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Bihor va marca, în data de 12 octombrie 2013, împlinirea a 20 de ani de la prima intervenţie a unui echipaj SMURD în judeţul Bihor.
Bihor: Dr. Raed Arafat la deschiderea Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat Dr. Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a participat miercuri seară, la Oradea, la deschiderea celei de a III-a ediţii a Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat, organizată de ISU "Crişana"...
Bihor: Oradea va găzdui finala competiţiei naţionale de descarcerare şi acordare a primului ajutor calificat La finala 'Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat', ce va fi găzduită în perioada 3-5 septembrie la Oradea, sunt aşteptate cele mai bune echipe de intervenţie ale ISU din ţară, câştigătoare ale fazelor zonale din cadrul ediţiei din acest an a concursului, a declarat...
Specialiştii în descarcerare ai ISU Mureş şi paramedicii de la ISU Bihor au făcut echipă la Competiţia Mondială de Salvare Echipa reprezentativă de descarcerare şi prim ajutor calificat a României, formată din specialişti în descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Horea' al judeţului Mureş şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Crişana' al judeţului Bihor, a participat, în premieră, la Competiţia...
Bihor: Bază de date mobilă, cu 20.000 de vehicule, pentru descarcerare, în premieră naţională la ISU Crişana Echipajele de salvatori pentru situaţii de urgenţă au la dispoziţie, în premieră naţională, începând de luni, în cazul accidentelor rutiere care necesită descarcerare, un sistem informatic mobil cu o bază de date tehnice privind 20.000 de modele de autovehicule.
Bihor: Aproape 6.000 de intervenţii, în primele opt luni, ale ISU Crişana Aproape 6.000 de situaţii de urgenţă s-au produs, în primele opt luni ale anului, în judeţul Bihor, care au implicat intervenţia operativă a subunităţilor de pompieri militari şi a echipajelor SMURD din cadrul acestora, a declarat, pentru AGERPRES, căpitan Camelia Roşca, purtător de cuvânt al Inspectoratului...