Cele mai citite
 


Buzău: Clădirea fostului spital din Pârscov, concesionată unui ong
vineri, 6 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Clădirea fostului spital din comuna buzoiană Pârscov a fost concesionat unei organizaţii neguvernamentale cu profil medical, pe o perioadă de 49 de ani, cu condiţia păstrării profilului de unitate spitalicească.
"Iniţiativa aparţine unui medic de la acest spital. Consiliul local a aprobat concesionarea clădirii pe o perioadă de 49 de ani, cu condiţia păstrării destinaţiei de spital, a plăţii utilităţilor şi a conservării patrimoniului", a declarat joi, pentru AGERPRES, primarul localităţii Pârscov, Gheorghe Sturzu.
Potrivit acestuia, într-o primă fază spitalul va dispune de 40 de paturi, 30 cu profil de medicină internă şi 10 cu profil social, iar în urma unor contracte cu Casa de Asigurări de Sănătate intenţionându-se să se ajungă la numărul iniţial de 60 de paturi.
Din cele trei unităţi spitaliceşti din judeţul Buzău intrate în proces de restructurare, doar Spitalul din oraşul Pătârlagele a fost închis, spitalul din comuna Vintilă-Vodă devenind cămin pentru persoane vârstnice, dar şi spital privat. AGERPRES/(A - Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Medicii din spitalele restructurate ar putea fi trimişi în şomaj Cele aproape 60 de cadre medicale de la trei unităţi spitaliceşti din judeţul Buzău intrate în restructurare ar putea intra în şomaj.
Preşedinte CJAS Buzău: Fondul naţional de asigurări de sănătate şi-a pierdut identitatea încă din 2002 Preşedintele - director al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Buzău, Corneliu Vasilescu, a declarat, marţi, pentru AGERPRES. că, 'practic, Fondul naţional de asigurări de sănătate şi-a pierdut identitatea încă din 2002, când o serie de atribuţii au trecut la alte instituţii de stat şi niciun...
Teleorman: Casa de Asigurări de Sănătate a acoperit în 2013 cel mai mare buget din istoria sa Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Teleorman a avut alocate în 2013 cele mai mari surse bugetare din istoria sa - peste 267,6 milioane de lei, cu 15,62% mai mult decât în anul trecut, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, directorul instituţiei, Nicuşor Tiţa.
Comunicat de presă - Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti anunţă că, începând cu data de 4 iulie a.c., demarează procesul de contractare cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru anul curent, după următorul calendar:
Gorj: Casa de Asigurări de Sănătate are datorii de 36 de milioane de lei la farmaciile din judeţ Directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, Daniel Bondoc, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că instituţia pe care o conduce trebuie să achite suma de 36 de milioane de lei către farmaciile din judeţ, reprezentând restanţe din anii 2009 şi 2010.
DNA: Director executiv adjunct la Casa de Asigurări de Sănătate Olt, trimis în judecată Procurorii DNA Craiova au trimis-o în judecată pe Ortanţa Ciobanu, director executiv adjunct în cadrul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Olt, pentru luare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, ambele în formă continuată.