Cele mai citite
 


Comemorare a medicului Ion Ivan la Institutul Fundeni
vineri, 6 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor îl va comemora, vineri, pe medicul pediatru Ion Ivan, la Clinica de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni.
Asociaţia iniţiază, cu această ocazie, programul privind cinstirea memoriei cadrelor medicale şi specialiştilor care şi-au dedicat viaţa profesională sănătăţii şi vieţii oamenilor.
Vineri, începând cu ora 13,30, cu ocazia împlinirii a şapte ani de la dispariţia distinsului medic pediatru dr. Ion Ivan (1952-2004), în semn de adâncă recunoştinţă pentru dăruirea întregii sale cariere îngrijirii şi salvării copiilor bolnavi, Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor, cu sprijinul familiei Ivan, al conducerii Institutului Clinic Fundeni şi al Clinicii de Pediatrie Fundeni, precum şi cu sprijinul S.C. Marmura Pantelimon, va dezveli o placă "In Memoriam Dr. Ion Ivan".
Prof. dr. Florin Iordăchescu a declarat pentru AGERPRES că medicul Ion Ivan i-a fost student şi că era un on deosebit.
"Mi-a fost student, el şi lucra ca asistent medical şi a lucrat mult şi pe ambulanţă. Era un om deosebit, bine pregătit profesional. Am şi acum pentru el o afecţiune deosebită.
Moartea sa ne-a şocat pe toţi, a murit consultând", a spus profesorul Iordăchescu. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Comemorare a medicului pediatru Ion Ivan la Institutul Fundeni La Clinica de Pediatrie de la Institutul Clinic Fundeni a fost dezvelită vineri o placă în memoria medicului Ion Ivan, la şapte ani de la moartea acestuia.
Clinica de pediatrie a Spitalului Fundeni beneficiază de un ecograf performant Pacienţii Clinicii de pediatrie a Spitalului Fundeni beneficiază, de vineri, de un ecograf performant, în valoare de aproximativ 40.000 euro.
Institutul Clinic Fundeni inaugurează un departament dedicat pacienților cu hemofilie Începând din luna februarie, pacienții cu hemofilie beneficiază de un departament special amenajat la Institutul Clinic Fundeni, unde vor putea fi preluați de o echipă multidisciplinară conform recomandărilor europene.
Botoşani: Un bărbat a murit în ambulanţă în drum spre Iaşi; starea proastă a carosabilului pare să fi contat Decesul unui bărbat de 39 de ani di Botoşani în timp ce era transportat cu ambulanţa la o clinică universitară din Iaşi a readus în discuţie necesitatea necesităţii unui elicopter SMURD care să preia pacienţii în stare gravă din Botoşani, a declarat Petrică Rădăuceanu, medicul şef al UPU de la Spitalul...
O nouă tehnică în abordarea litiazei urinare, la Institutul Fundeni Institutul Clinic Fundeni a achiziţionat de curând un litotriptor nou, de ultimă generaţie, ce permite tratamentul modern, la standarde internaţionale, al pacienţilor cu toate tipurile de litiază urinară. a declarat pentru AGERPRES, dr. Rucsandra Manu, medic primar chirurgie urologică.
Prima clinică mobilă a Armatei Salvării, inaugurată la Bucureşti; Coordonator proiect: E o ambulanţă socială Prima Clinică medicală mobilă a Armatei Salvării, finanţată prin granturi norvegiene, a fost inaugurată joi, în Bucureşti, în prezenţa ambasadorului Regatului Norvegiei în România, Tove Bruvik Westberg.