Cele mai citite
 


Ministrul Mediului participă joi la reuniunea Comitetului Ministerial European pentru Mediu şi Sănătate
vineri, 6 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Mediului şi Pădurilor, László Borbély, participă, joi, la prima reuniune a Comitetului Ministerial European pentru Mediu şi Sănătate, ce se desfăşoară la Paris (Franţa).
Printre subiectele aflate pe agendă se află alegerea celor doi co-preşedinţi, programul de lucru al Comitetului Ministerial pentru Mediu şi Sănătate, modalităţile de lucru ale Comitetului, urmărirea angajamentelor asumate la cea de-a cincea conferinţă a procesului Mediu şi Sănătate precum şi organizarea şi sustenabilitatea Procesului Mediu şi Sănătate.
Din Comitetul Ministerial fac parte miniştrii ai Mediului din Romania, Turcia, Azerbaijan şi Belarus, miniştri ai Sănătăţii din Franţa, Malta, Serbia şi Slovenia precum şi directorul regional pentru Europa al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, secretarul executiv al UNECE, directorul Biroului Regional pentru Europa al UNEP, preşedintele şi co-preşedintele Forţei de Acţiune pentru Mediu şi Sănătate şi reprezentanţi ai Comisiei Europeane. AGERPRES/(AS-Mariana Nica)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministrul Mediului, la reuniunea Comitetului Ministerial European pentru Mediu şi Sănătate de la Paris Ministrul Mediului şi Pădurilor, László Borbély, participă, joi, la prima reuniune a Comitetului Ministerial European pentru Mediu şi Sănătate, ce se desfăşoară la Paris, în Franţa.
Ministrul Mediului a fost ales co-preşedinte al Comitetului Ministerial European pentru Mediu şi Sănătate Ministrul Mediului şi Pădurilor, László Borbély, a fost ales joi co-preşedinte al Comitetului Ministerial European pentru Mediu şi Sănătate, în cadrul primei reuniuni a organismului european ce s-a desfăşurat la Paris, informează un comunicat al Ministerului Mediului şi Pădurilor (MMP).
Spitalele din Franţa sunt pline de tuberculoşi din Europa de Est /Le Figaro/ În ianuarie 2012, la secţia de urgenţă a spitalului Pitié-Salpetriere din Paris a fost adus un cecen căruia i s-a depistat cea mai gravă formă de tuberculoză, rezistentă la numeroase medicamente /XDR-TB/, care nu poate fi tratată cu remediile cunoscute. Ulterior s-a dovedit că acesta era doar debutul...
Primul grup de medici români a plecat în Franţa pentru formare în tratamentul arsurilor Doi medici şi patru infirmieri au plecat luni în Franţa pentru un stagiu de o lună în tratamentul arsurilor în cadrul CHU Bordeaux şi al Spitalului Saint-Louis din Paris, graţie unui acord recent franco-român, a informat, printr-un comunicat de presă, Ambasada Franţei.
Franţa: Jerome Cahuzac anunţă că demisionează din Adunarea Naţională şi părăseşte definitiv viaţa politică Paris, 16 apr /Agerpres/- Fostul ministru francez al bugetului Jerome Cahuzac, care a provocat un seism politic în ţara sa după ce s-a descoperit că a avut un cont secret în Elveţia, a anunţat, într-un interviu acordat marţi postului de televiziune BFMTV, că demisionează şi din Adunarea Naţională, relatează...
Franţa: Starea bărbatului care a primit în decembrie o inimă artificială evoluează bine Spitalul european 'Georges Pompidou' din Paris a anunţat că starea pacientului supus acum 60 de zile unei intervenţii prin care i-a fost implantată o inimă artificială este considerată 'satisfăcătoare' de medici. 'Evoluţia poate părea lungă şi dificilă, însă a fost din multe puncte de vedere diferită...