Cele mai citite
 


Spitalul de boli infecţioase de la Singureni - secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu
vineri, 6 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul de Boli Infecţioase de la Singureni, judeţul Giurgiu, va fi secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă, motiv pentru care consilierii judeţeni au aprobat joi, în şedinţă extraordinară, alocarea sumei de 380.000 de lei repartizată de Ministerul Sănătăţii pentru efectuarea unor lucrări de reparaţii la SJU.
"Prin închiderea spitalului de la Singureni, singura soluţie este să salvăm sistemul sanitar la nivelul judeţului Giurgiu. Pavilionul din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu în care va fi mutată Secţia de boli infecţioase are nevoie de lucrări de reabilitare şi reparaţii care ar trebui să fie gata undeva în luna iunie", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Dumitru Beianu.
Suma va fi folosită pentru buna funcţionare a Secţiei HIV/SIDA din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi a Secţiei de boli infecţioase ce va fi mutată de la spitalul din Singureni.
Se vor efectua lucrări de reparaţii curente la clădirea Clinicii de zi HIV/SIDA care va fi dotată cu paturi şi va asigura internarea şi tratamentul pacienţilor preluaţi de la Spitalul de boli infecţioase de la Singureni. AGERPRES/(A - Camelia Bigan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Rezultatele controlului la Spitalul de Urgenţă Satu Mare: un corp trebuie reabilitat, grupurile sanitare sunt deteriorate Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Satu Mare şi ai Consiliului Judeţean au constatat, în urma controlului la Spitalul Judeţean de Urgenţă, că unul dintre corpuri necesită reparaţii, lucrările fiind sistate din cauza lipsei fondurilor, iar instalaţiile sanitare sunt deteriorate, conform unei...
Vaslui: Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă - 14 milioane euro Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Vaslui va fi reabilitat în următoarea perioadă, valoarea acestei investiţii fiind de aproximativ 14 milioane de euro.
Giurgiu: Consiliul Judeţean a demarat lucrări de reabilitare a spitalelor Consiliul Judeţean Giurgiu a demarat lucrări de reabilitare a spitalelor, cu sprijinul financiar al Ministerului Sănătăţii, acestea constând în reparaţia şi modernizarea clădirilor, dezinsecţia unor secţii, igienizarea unor paviloane.
Covasna: Lucrările la Spitalului de Urgenţă din Sfântu Gheorghe se încheie după mai bine de zece ani Lucrările de reabilitare şi modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, începute în anul 2005, sunt finalizate în proporţie de 95%, iar activitatea instituţiei va reintra în normal, treptat, începând din această vară, a declarat joi, managerul Nagy Andras Robert.
Teleorman: CJ a aprobat Regulamentul de organizare şi funcţionare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria Consiliul Judeţean Teleorman a aprobat miercuri Regulamentul de organizare şi funcţionare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria, care, prin reorganizare, a preluat şi personalul de la Spitalul de Psihiatrie Cronici din localitatea Balaci.
Sălaj: Lucrări de modernizare la o clădire monument istoric a Spitalului Judeţean O aripă a unei clădiri monument istoric care aparţine Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău şi găzduieşte, actualmente, secţia Secţia de Pneumoftizilogie, a fost modernizată cu fonduri de la Ministerul Sănătăţii, Consiliului Judeţean (CJ) Sălaj şi din fonduri proprii, valoare totală a investiţiilor r...