Cele mai citite
 


Turneu de fotbal în scop umanitar, organizat de ANST
vineri, 6 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret (ANST), în parteneriat cu organizaţia Young Professionals Club, organizează sâmbătă, 7 mai, orele 12,00-18,00, în Complexul Sportiv Iolanda Balaş Soter, str. Mărăşti, nr. 26, Bucureşti, pe terenurile de fotbal, evenimentul cu scop umanitar 'Let's Football', beneficiarul fiind Organizaţia Hospice Casa Speranţei, care asigură îngrijire specializată pentru copii şi adulţi cu boli incurabile.
Campionatul are ca scop conştientizarea importanţei şi beneficiilor practicării sportului pentru combaterea obezităţii, problemă de interes global în rândul tinerilor, indiferent de sex, sau naţionalitate.
Cele 8 echipe mixte înscrise în campionat sunt formate din angajaţi ai companiilor TNT România, Leumi Bank, Elevate, Conf Industria România, Universitatea Româno-Americană, precum şi echipa Anatolian Forum din Turcia.
Taxa pentru participarea la Cupa "Let's Football" este o donaţie din partea organizaţiilor participante pentru Fundaţia Hospice România.
La eveniment vor participa atât tineri cât şi conducerea celor doi organizatori ai evenimentului, ANST şi organizaţia Young Professionals Club, iar diplomele şi cupele câştigătorilor vor fi înmânate de mijlocaşul Gabriel Torje, jucătorul lui FC Dinamo.
AGERPRS (AS/Mihai Dragomir)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
România participă la campionatul de fotbal al bolnavilor de diabet DiaEuro 2015 Echipa de fotbal a bolnavilor de diabet a României va participa, în perioada 19 - 26 iulie, la Cluj-Napoca, la cea de a cincea ediţie a campionatului DiaEuro 2015, la care sunt aşteptate echipe din 16 ţări europene.
Primăria sectorului 1 salută iniţiativa Guvernului de a mări numărul orelor de sport Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a salutat joi iniţiativa premierului Victor Ponta de introduce în şcoli patru ore de educaţie fizică şi sport pe săptămână.
Asociaţia Transplantaţilor din România participă la un turneu de fotbal în Bulgaria Asociaţia Transplantaţilor din România (ATR) va participa, în perioada 1-3 mai, la un turneu de fotbal în Bulgaria, cu o echipă mixtă formată din pacienţi cu transplant - donatori - medici transplantologi - foşti jucători de fotbal.
Finala Cupei României la fotbal se joacă pentru copiii cu sindrom Down Finala Cupei României la fotbal se joacă pentru copiii cu sindrom down iar 22 de copii care suferă de acest sindrom vor însoţi jucătorii celor două echipe la intrarea pe terenul Arenei Naţionale pe 23 mai, informează un comunicat al organizatorilor transmis AGERPRES.
Românii fac mai puţin sport, dar suferă mai puţin de obezitate decât ungurii Românii fac mult mai puţin sport decât ungurii, şi totuşi incidenţa obezităţii este mai mare în Ungaria decât în România, şi aceasta în condiţiile în care o proporţie mai mare dintre români decât dintre unguri au o 'dietă nesănătoasă', relevă un studiu publicat vineri de portalul de informaţie medicală...