Cele mai citite
 


Verzii susţin candidatura lui Petru Tomoioaga la funcţia de primar al municipiului Baia Mare
vineri, 6 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele executiv al Partidului Verde, Mugur Mihăescu, şi vicepreşedintele partidului Ovidiu Iane au anunţat joi că verzii sprijină candidatura lui Petru Tomoioaga, pentru funcţia de primar al municipiului Baia Mare.
Cei doi vor fi de altfel prezenţi în localitatea Baia Mare, la alegerile pentru funcţia de primar.
"Partidul Verde participă la alegerile din 8 mai pentru funcţia de primar al municipiului Baia-Mare, iar candidatul Petru Tomoioaga, inginer silvic doctor în economie originar din Vişeul de Sus, va beneficia de sprijin în campanie şi din partea Partidului Ecologist Român. Partidul Verde este un partid format din oameni tineri, din clasa de mijloc, cu experienţă în management şi în afaceri sau şcoliţi în facultăţi de administraţie publică. Este vremea să ieşim din apatie şi să dăm o şansă României! Se poate şi altfel! Partidul Verde, singurul partid ecologist din România afiliat la Verzii Europeni (European Greens), reprezintă alternativa pentru a îmbunătăţi situaţia românilor. Schimbarea se poate produce începând de acum, prin votarea candidatului Partidului Verde pentru funcţia de primar al municipiului Baia Mare", se arată într-un comunicat remis joi de această formaţiune politică.
Verzii argumentează că programul electoral al candidatului include elementele importante pentru îmbunătăţirea traiului băimărenilor, între punctele acestuia fiind mineritul ecologic sustenabil pentru prelucrarea nepoluantă a zăcămintelor extrase, decontaminarea solului poluat pentru ca acesta să redevină teren fertil, propice spaţiilor verzi şi celor de joacă sau sportive, dotarea unor şcoli cu profil industrial cu logistica necesară în aşa mod ca orele opţionale să devină cursuri de calificare în perspectiva integrării tinerilor pe piaţa muncii, construirea şi amenajarea de locuinţe sociale în construcţiile neterminate din perioada de dinainte de 1989, gestionate de Primărie, reciclarea industrială a deşeurilor şi crearea unor locuri de muncă în acest domeniu de activitate, amenajarea unei reţele hidrografice pe Râul Săsar cu baraje şi microhidrocentrale care să asigure curentul necesar iluminatului public şi consumul instituţiilor publice, reamenajarea policlinicii vechi şi crearea unui spital municipal cu 300-400 de paturi. AGERPRES/(AS, Mihaela Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Romeo Stavarache: Sunt adeptul paşilor mărunţi, făcuţi cu tenacitate şi responsabilitate pe termen mediu şi lung (interviu) Primarul municipiului Bacău, liberalul Romeo Stavarache, aflat la cel de-al treilea mandat ca edil, vorbeşte, într-un interviu acordat AGERPRES, despre ceea ce l-a determinat să ia decizia de a rămâne în continuare alături de băcăuani, despre atuurile care l-au ajutat să câştige, cu aproape un an în...
INTERVIU Ponta: Am învăţat destule din trecut, ca să nu pierdem a treia oară prezidenţialele Premierul Victor Ponta vorbeşte, într-un interviu acordat luni AGERPRES, despre impactul reducerii CAS şi poziţia clasei politice faţă de această măsură, despre creşterile de pensii şi salarii din 2015, dar şi despre desemnarea comisarului european din partea României.
Kelemen Hunor, un adept al continuării colaborării cu PDL şi rămânerii UDMR în actuala coaliţie de guvernământ Noul preşedinte al UDMR, ministrul Culturii, Kelemen Hunor este, potrivit luărilor publice de poziţie pe care le-a exprimat în ultimul timp, un adept al continuării colaborării cu PDL şi rămânerii Uniunii în actuala coaliţie de guvernământ.
Cristi Manolache, candidat PER la Primăria Bacău:Sunt ataşat de băcăuani, sunt aproape de dorinţele şi problemele lor(interviu) Candidatul partidului Ecologist Român (PER) la Primăria Municipiului Bacău, Cristi Manolache, care timp de opt ani a activat în rândurile Legiunii Străine, afirmă într-un interviu acordat AGERPRES că este decis să readucă Bacăul printre municipiile respectate şi prospere din ţară, unde oamenii au sprijinul...
Comunicat de presă - ALDE COMUNICAT DE PRESÃ
Candidaţii la Primăria Ploieşti, despre soluţiile pentru spitale, proiectele europene şi măsurile anticorupţie Cei 13 candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti au răspuns întrebărilor AGERPRES referitoare la proiectele avute în vedere pentru Spitalul de Pediatrie şi cel Municipal, aflate în subordinea primăriei, şi soluţiile financiare pentru implementarea lor; cele mai importante trei proiecte...