Cele mai citite
 


Brăila: Se pregăteşte deschiderea Centrului de excelenţă pentru chirurgia urechii, nasului şi gâtului
sâmbătă, 7 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a anunţat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că se fac pregătiri pentru deschiderea Centrului de excelenţă pentru chirurgia urechii, nasului şi gâtului, departament care se află integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.
'Centrul de excelenţă pentru chirurgia urechii, nasului şi gâtului se află pe drumul cel bun. Începând cu 1 iunie vom avea şi un şef al acestui centru. Este o persoană din afara Spitalului Judeţean Brăila', a declarat Stancu, fără a preciza însă despre ce persoană este vorba.
Gheorghe Bunea Stancu declara, în urmă cu câteva săptămâni, că s-a documentat în ceea ce priveşte aparatura care trebuie achiziţionată pentru acest centru şi că a purtat deja discuţii cu o serie de medici specializaţi în aceste domenii, intenţia fiind de a aduce în noul centru care se va deschide la Brăila un doctor cu recunoaştere naţională şi internaţională.
Înfiinţarea Centrului de excelenţă pentru chirurgia urechii, nasului şi gâtului de la Brăila vine după inaugurarea, pe 10 aprilie, a Centrului judeţean de tratament complet al glaucomului, amenajat tot în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila.
Centrul Judeţean de Glaucom este o investiţie în valoare de peste 200 mii de euro, realizată in exclusivitate din bugetul CJ Brăila, dotările pentru diagnosticarea şi tratarea glaucomului fiind la nivelul anului 2011.
Centrul este dotat cu aparatură laser pentru un tratament chirurgical, dar şi cu aparatură de ultimă generaţie, pentru depistarea altor boli din câmpul vizual. AGERPRES/ (A, AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Centru de excelenţă în chirurgia ORL, după inaugurarea celui de glaucom Consiliul Judeţean (CJ) Brăila are în derulare un proiect de înfiinţare, în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă, a unui centru de excelenţă pentru chirurgia urechii, nasului şi gâtului dotat la standarde internaţionale, proiect care urmează după inaugurarea unicului centru de tratament complet al ...
Brăila: A fost inaugurat unicul centru de tratament complet al glaucomului din ţară Unicul centru de tratament complet al glaucomului din ţară, amenajat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, a fost inaugurat duminică, în prezenţa vicepreşedintelui Societăţii Naţionale de Glaucom, Gabriel Ştefan.
Brăila: Centru de excelenţă pentru chirurgia urechii, nasului şi gâtului Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila va avea un centru de excelenţă pentru chirurgia urechii, nasului şi gâtului, dotat la standarde internaţionale, a declarat luni, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: DSP susţine că Centrul Judeţean de Glaucom nu este avizat de Ministerul Sănătăţii Directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Gabriel Ciochină, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că investiţia Consiliului Judeţean (CJ) Brăila de la Spitalul Judeţean de Urgenţă, respectiv Centrul Judeţean de Glaucom, nu are avizul Ministerul Sănătăţii pentru a funcţiona sub...
Brăila: Laser Argon pentru tratarea retinopatiei diabetice, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila va fi dotat cu Laser Argon pentru tratamentul retinopatiei diabetice, aparat ultraperformant care poate costa până la 100.000 de euro, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Încasările Spitalului Judeţean de Urgenţă au crescut de la 50.000 de lei la 900.000 de lei Încasările Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila au crescut de la 50.000 de lei, câţi erau în noiembrie 2010, când instituţia a trecut în administrarea Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, la 900.000 de lei în noiembrie 2011, după cum a declarat preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.