Cele mai citite
 


Constanţa: Consilierul juridic al Spitalului Judeţean, prins după ce a luat mită de la o angajată
sâmbătă, 7 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consilierul juridic al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa este anchetat de procurori pentru luare de mită, după ce, vineri, a fost prins în flagrant la scurt timp după ce a primit 200 de lei şi o sticlă de whisky de la o angajată a unităţii medicale.
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au informat, printr-un comunicat remis presei, că învinuita Carmela Endora Gherghina, consilier juridic, a primit mită pentru ''a rezolva favorabil o anchetă disciplinară care o viza pe denunţătoare''.
Acţiunea de prindere în flagrant a fost organizată de procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa împreună cu lucrători ai serviciilor judeţene ale Direcţiei Generale Anticorupţie şi Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă. AGERPRES/(AS - Nona Jalbă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE DNA: Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa, Dănuţ Căpăţînă, reţinut pentru luare de mită Procurorii DNA l-au reţinut miercuri pe Dănuţ Căpăţînă, manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, cu privire la săvârşirea infracţiunii de luare de mită, în formă continuată.
Sibiu: Control judiciar pentru medicul şef al Secţiei Gastroenterologie a SCJU, acuzat de luare de mită Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au dispus, joi, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de medicul şef al Secţiei Gastroenterologie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu, pentru comiterea infracţiunii de luare de mită, faţă de acesta fiind dispusă şi măsura...
Sibiu: Control judiciar pentru medicul şef al Secţiei Gastroenterologie al Spitalului Judeţean, prins că a luat mită Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au dispus joi punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe timp de 60 zile pentru medicul şef Secţie Gastroenterologie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Frăticiu Alexandru, pentru comiterea...
Vaslui: Doctoriţele reţinute pentru luare de mită, eliberate; vor fi cercetate sub control judiciar Cele două doctoriţe de la Secţia de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, Simona Botez şi Doina Andrei, reţinute pentru fapte de corupţie, vor fi cercetate în continuare sub control judiciar, în urma unei decizii a magistraţilor de la Tribunalul Vaslui.
Tulcea: Angajate ale Spitalului Judeţean de Urgenţă, acuzate de luare de mită în formă continuată Două angajate ale Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) sunt acuzate de luare de mită în formă continuată, ele fiind cercetate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea.
TB: Fostul manager al Spitalului Judeţean Ploieşti, condamnat la trei ani cu suspendare pentru luare de mită Fostul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, Alexandru Băloi, a fost condamnat marţi de Tribunalul Bucureşti la trei ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită în formă continuată, decizia nefiind definitivă.