Cele mai citite
 


Consulul onorific al României la Salzburg, distins cu însemnele de onoare ale landului
sâmbătă, 7 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consulul onorific al României la Salzburg, Friedemann Bachleitner-Hofmann, a fost distins cu însemnele de onoare ale landului austriac Salzburg, în cadrul unei ceremonii desfăşurate în oraşul de pe Salzbach, informează un comunicat dat publicităţii vineri de primărie.
Friedemann Bachleitner-Hofmann s-a remarcat în numeroase funcţii oficiale, în primul ca preşedinte al filialei Salzburg a Camerei farmaciştilor din Austria, ca preşedinte al Asociaţiei farmaciştilor austrieci, precum şi în calitate de consul onorific al României, se menţionează în comunicat. De-a lungul anilor, multe proiecte în domeniul sănătăţii au fost legate nemijlocit de numele său.

În cadrul aceleiaşi ceremonii au fost distinse şi alte personalităţi proeminente din landul Salzburg.

"Sunt mândră că în Salzburg trăiesc şi muncesc atâţia bărbaţi extraordinari şi atâtea femei extraordinare. Lor trebuie să le mulţumim că Austria şi Salzburg sunt puternice economic şi social, prestigioase pe plan internaţional şi la cel mai înalt nivel cultural", a declarat guvernatoarea Gabi Burgstaller, cu prilejul festivităţii.AGERPRES/(Irina Cristea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Record de accidentări pe pârtiile de schi din Austria în iarna trecută Spitalele din zona turistică Salzburg, Austria, au înregistrat un nedorit record în iarna trecută, când au tratat peste 11.000 de persoane care s-au accidentat pe pârtiile de schi şi snowboard, potrivit relatării televiziunii ORF.
Arad: Vizită la UVVG a prof.univ.dr. Felix Unger, preşedintele Academiei Europene de Ştiinţe şi Arte din Salzburg Preşedintele Academiei Europene de Ştiinţe şi Arte din Salzburg, Austria şi al Universităţii Alma Mater Europaea (AMEU), prof.univ.dr. Felix Unger, a efectuat luni, o vizită la Universitatea de Vest "Vasile Goldiş" din Arad, ocazie cu care a avut o întrevedere cu prof. univ. dr. Aurel Ardelean, preşedintele...
Comunicat de presă - PNL Iaşi Marius BODEA, candidatul PNL la Primăria Municipiului Iaşi, este noul preşedinte al organizaţiei municipale a PNL
Austria: 15 ani de la moartea fostului preşedinte Rudolf Kirchschlaeger Politicianul Rudolf Kirchschlaeger, fost preşedinte al ţării (1974-1986) s-a născut la 20 martie 1915. A fost predecesorul în funcţie al lui Kurt Waldheim.
Galaţi: PSD a lansat doi medici în lupta pentru primărie şi preşedinţia CJ Medicul stomatolog Nicuşor Ciumacenco şi doctorul anestezist Nicolae Bacalbaşa sunt candidaţii PSD în competiţia internă din cadrul Uniunii Social Liberale pentru funcţiile de primar al municipiului Galaţi şi preşedinte al CJ Galaţi.
Austria: 160 de ani de la naşterea psihiatrului, neurologului şi filosofului Sigmund Freud Psihiatrul, neurologul şi filosoful Sigmund Freud s-a născut la 6 mai 1856 în Freiberg, Moravia, astăzi Pribor din Republica Cehă, fiu al lui Jacob Freud şi a celei de a treia soţii a acestuia, Amalia. Cei doi fraţi vitregi ai lui Sigismund, Emmanuel şi Philipp, erau aproape de aceeaşi vârstă cu mama...