Cele mai citite
 


Maramureş: A supravieţuit după ce piciorul i-a fost tăiat de tren
sâmbătă, 7 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat din localitatea Fersig a supravieţuit mai bine de 12 ore după ce trenul personal Baia Mare - Jibou i-a retezat laba unui picior. Accidentul s-a produs joi, în jurul orei 23,00, într-o zonă împădurită, între haltele Fersig şi Mireşu Mare.
Potrivit dispeceratului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, bărbatul de 27 de ani, care, din momentul producerii accidentului, nu a mai putut să se mişte, a fost găsit în stare de inconştienţă de un localnic, vineri, în jurul orei 12,00, în tufişurile din apropierea căii ferate.
Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare.
Cadrele medicale venite la locul accidentului consideră că doar rezistenţa organismului l-a ajutat pe bărbat să supravieţuiască accidentului.
Deocamdată nu se cunosc circumstanţele producerii accidentului.AGERPRES/(AS - Leontin Cupar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: UPU-SMURD din cadrul SJU Baia Mare, dotat cu o autospecială destinată medicului de urgenţă Baia Mare, 15 mar /Agerpres/- Fundaţia pentru SMURD a donat, marţi, Spitalului Judeţean Baia Mare o autospecială pentru medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe SMURD (UPU SMURD), precizează un comunicat de presă al SJU, remis AGERPRES.
Maramureş: CJSU a stabilit un plan de măsuri pe durata sărbătorilor de iarnă, cât şi pe durata sezonului rece Baia Mare, 26 nov /Agerpres/- Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş a luat, de comun acord cu principalii responsabili din instituţiile implicate, o serie de măsuri în contextul sărbătorilor de iarnă cât şi pentru sezonul rece pentru sporirea siguranţa cetăţenilor, inclusiv pentru ...
Maramureş: Spitalul judeţean de Urgenţă, în proces de reabilitare şi modernizare Baia Mare, 14 aug /Agerpres/- Executantul lucrării de reabilitate şi modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare cât şi administraţia instituţiei medicale au precizat, miercuri, într-o conferinţă de presă comună la care a participat preşedintele CJ Maramureş, Zamfir Ciceu şi managerul...
Maramureş: Serviciile de urgenţă a spitalelor din Vişeul de Sus şi Borşa, acceptate la finanţare Spitalul de Recuperare Borşa şi Spitalul Orăşenesc din Vişeu de Sus vor primi finanţare din partea Ministerului Sănătăţii, începând cu luna aprilie, pentru realizarea unor Compartimente de primiri Urgenţe (CPU) , precizează un comunicat al Prefecturii Maramureş, remis, joi, AGERPRES.
Maramureş: Spitalul de Urgenţă din Baia Mare, aflat în reparţii capitale, continuă asistenţa medicală Activităţile medicale din Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare sunt îngreunate de reparaţiile capitale a clădirii de 11 etaje efectuate la exterior şi interior.
Maramureş: Aparat de ventilaţie neonatală pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă, achiziţionat prin donaţie publică Baia Mare, 30 sep /Agerpres/- Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Baia Mare a fost dotat, vineri, cu un aparat de ventilaţie neonatală achiziţionat cu ajutorul donaţiilor publice strânse în timpul unei campanii, informează pagina de socializare a unităţii medicale.