Cele mai citite
 


Cele două persoane din Călăraşi, mamă şi fiu, decedate din cauze naturale
duminică, 8 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cele două persoane, mamă şi fiu, găsite decedate vineri într-un apartament din municipiul Călăraşi, şi-au pierdut viaţa din cauze naturale, conform raportului Serviciului de Medicină Legală, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ, inspector Ramona Tudor.
Potrivit sursei citate, medicii legişti au stabilit că femeia prezenta afecţiuni pulmonare şi cardiace, iar bărbatul avea afecţiuni pulmonare şi renale. Pe corpurile acestora nu au fost depistate urme care să creeze suspiciunea unei morţi violente.
Un echipaj specializat de descarcerare din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi a fost solicitat vineri, prin apelul unic de urgenţă 112, să intervină pe raza localităţii, pe strada Cornişei, pentru deblocarea unor persoane, Lucia C., în vârstă de 70 de ani şi Eugen C., în vârstă de 43 de ani (mamă şi fiu), care nu mai răspundeau la apelurile rudelor.
Echipajul de descarcerare a ajuns în scurt timp la locul intervenţiei şi în prezenţa organelor de poliţie şi a unor rude ale proprietarei a intervenit folosind scara de fereastră şi celelalte echipamente din dotare pentru a pătrunde în apartament.
În interior au fost descoperite două trupuri neînsufleţite, unul în dormitor şi altul în sufragerie. AGERPRES/(AS - Mirel Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: Bărbat găsit decedat în incinta centralei termice a Spitalului de Urgenţă Judeţean Un bărbat în vârstă de 70 de ani din municipiul Călăraşi a fost găsit decedat în incinta centralei termice a Spitalului de Urgenţă Judeţean.
Iaşi: Doi bărbaţi, găsiţi morţi pe stradă Două persoane au fost găsite, joi după-amiază, în stradă, la câteva ore după ce au decedat, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, Nicolai Pralea.
Sponsorizări ISU în 2015 - Materiale IT, furtunuri, echipamente medicale, materiale de construcţii, televizoare, hârtie igienică Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a publicat marţi pe site sponsorizările primite de inspectoratele teritoriale în anul 2015, materiale de peste 100.000 de lei primind ISU Bucureşti Ilfov, ISU Buzău, ISU Timiş, ISU Suceava şi IGSU.
IGSU: Faza naţională a Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) organizează, în această săptămână, faza naţională a Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat.
Numărul unic de urgenţă 112 - la şase ani de existenţă în România, cu apeluri reale şi false (grupaj) Bucureşti, 11 feb /Agerpres/ - Numărul unic de urgenţă 112 a marcat, vineri, al şaselea an de implementare în România, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale organizând, cu acest prilej, în toate Dispeceratele 112 din ţară, vizite ale elevilor pentru a le explica importanţa şi utilitatea lui, precum şi...
Călăraşi: Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă din Regiunea Sud Muntenia, dotate cu echipamente noi Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară 'Situaţii de Urgenţă Sud Muntenia', din care face parte şi judeţul Călăraşi, a obţinut finanţare pentru implementarea unui proiect privind îmbunătăţirea capacităţii de intervenţie.