Cele mai citite
 


Mehedinţi: Bărbat rănit după ce acoperişul unei case s-a prăbuşit parţial
duminică, 8 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat de 60 de ani a fost rănit, sâmbătă, după ce acoperişul unei case s-a prăbuşit peste muncitorii care executau lucrări de consolidare la o casă de pe strada Calomfirescu nr. 165 din municipiul Drobeta Turnu Severin.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Ramona Nistor, a declarat pentru AGERPRES că în timp ca muncitorii lucrau la consolidarea casei respective, câteva cărămizi de la supraînălţarea acoperişului s-au desprins împreună cu o porţiune a acestuia şi l-au lovit grav pe unul dintre bărbaţi.
''La faţa locului s-au deplasat echipaje SMURD şi de la Serviciul de Ambulanţă din Drobeta Turnu Severin. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă'', a precizat Ramona Nistor.
Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă şi poliţiştii se află la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul şi dacă s-au respectat normele de securitatea muncii. AGERPRES/ (A-Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Dispecerat comun ISU-SAJ, operaţionalizat la Drobeta Turnu Severin Un dispecerat integrat comun între Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă a fost operaţionalizat în judeţul Mehedinţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al structurii, Ramona Nistor.
Mehedinţi: ISU a intervenit, în primul semestru, în peste 2.700 de situaţii de urgenţă ISU Mehedinţi a desfăşurat, în primul semestru al anului, 2.775 intervenţii, conform raportului prezentat, marţi, în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Mehedinţi. Misiunile au fost derulate în urma primirii, prin intermediul SNUAU 112, a unui număr de 4,375 apeluri...
Mehedinţi: Şase persoane rănite după răsturnarea unui autocar la Băile Herculane Şase persoane au fost rănite după ce un autocar de călători s-a răsturnat duminică după-amiază în apropierea oraşului Băile Herculane, pe DE 70.
Mehedinţi: Instruirea personalului cu atribuţii în acordarea asistenţei medicale de urgenţă O instruire cu reprezentanţii structurilor cu atribuţii în asigurarea asistenţei medicale de urgenţă la nivelul judeţului a avut loc, joi, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi.
Mehedinţi: Ambulanţe noi pentru infrastructura de asistenţă medicală de urgenţă din judeţ Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit luni două ambulanţe noi dotate cu echipamente performante pentru intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă.
Reprezentanţi ai Corpului de control al MS, la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov O echipă formată din reprezentanţi ai Corpului de control al Ministerului Sănătăţii şi de la Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă s-a deplasat, miercuri, la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, pentru a verifica informaţiile cu privire la intervenţia care a avut loc, luni dimineaţă, la artistul...