Cele mai citite
 


Clujul va fi premiat la cel mai mare târg de turism din Elveţia
luni, 9 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Municipiul Cluj-Napoca va primi un premiu la Târgul de turism de la Lugano, Elveţia, pentru componenta sa arhitectonică, fiind considerat de elveţieni o 'comoară arhitectonică în inima Transilvaniei'.
Primarul Sorin Apostu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că premiul este la categoria 'Destinaţii culturale' şi este acordat în special pentru Piaţa Unirii, pentru ansamblurile gotice, baroce şi neoclasice din oraş.
El a spus că această recunoaştere vine după neplăcerile cauzate anul trecut de o publicaţie elveţiană.
'Am fost invitaţi la târgul de turism din Elveţia, pentru a primi un premiu: Cluj-Napoca destinaţie culturală, un premiu care este de la cel mai mare târg de turism din Elveţia şi care ne onorează şi un pic ne mai alină din suferinţele anului trecut', a menţionat primarul Sorin Apostu.
În septembrie 2010, cu ocazia meciului de fotbal dintre CFR Cluj şi FC Basel, trimisul cotidianului elveţian Blick a spus despre Cluj că este plin de 'deşeuri, cocioabe şi câini morţi' şi că e sărăcie ca în Africa de Sud sau Mexico City.
Târgul de turism de la Lugano va avea loc în perioada 30 octombrie - 1 noiembrie 2011. AGERPRES/ (A-Marius Septimiu Avram)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Prof. univ. dr. Simona Rednic: Prevalenţa sclerodermiei nu este cunoscută în mod real (interviu) Prof.univ. dr. Simona Rednic, şeful Departamentului de Reumatologie din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca, a acordat un interviu AGERPRES, în care oferă detalii despre sclerodermie, o boală rară, dar care afectează epiderma şi organele interne.
Cluj: Institutul Inimii pregăteşte primul transplant de inimă artificială din România Institutul Inimii 'Niculae Stăncioiu' din Cluj-Napoca pregăteşte primul transplant de inimă artificială din România prin mai multe demersuri care privesc legalitatea tuturor procedurilor, a declarat, duminică, pentru AGERPRES, directorul Institutului Inimii, Tudor Simionescu.
Cluj: Un proiect destinat medicilor români în chirurgie cardiacă infantilă ar putea fi susţinut prin POSDRU Sume de bani care provin din programul destinat dezvoltării resurselor umane - POSDRU - din exerciţiul bugetar 2007-2014 ar putea fi folosite pentru specializarea unor tineri medici români în chirurgia cardiacă infantilă, a anunţat miercuri, la Cluj-Napoca, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici...
Cluj: Plângere penală pentru ucidere din culpă împortiva medicilor ICUTR Aparţinătorii a două persoane care au murit în urma transplanturilor renale şi a contaminării cu virusul gripei porcine au depus o plângere penală împotriva lucrătorilor Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal (ICUTR) Cluj şi a şefului acestuia, Mihai Lucan.
Cluj: Primele transplanturi de inimă artificială - cel mai probabil în luna iunie, la Institutul Inimii Primele transplanturi de inimă artificială Jarvik 2000 vor fi realizate la Institutul Inimii "Niculae Stăncioiu" din Cluj-Napoca, cel mai probabil în luna iunie, de o echipă româno-italiană de medici specialişti, pe lista de urgenţe aflându-se patru pacienţi cu insuficienţă cardiacă cronică.
Cluj: Liderii Sanitas cer îmbunătăţirea condiţiilor de muncă şi de salarizare din sistemul sanitar Liderii Federaţiei Sanitas au anunţat luni, într-o conferinţă de presă, la Cluj-Napoca, că vor pregăti ample mişcări de protest, care să aducă aminte de ceea ce reprezenta organizaţia în urmă cu 20 de ani, când forţa sindicatului s-a văzut în stradă, dacă revendicările sale, în special cele salariale...