Cele mai citite
 


Primăria sectorului 2 a castrat deja peste 1100 de animale
luni, 9 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Scăderea cu cel puţin 20.000 de exemplare pe an de câini comunitari din Capitală se realizează numai prin sterilizarea acestora, a declarat primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, care a accelerat operaţiile chirurgicale de castrare gratuită în sectorul 2, se arată într-un comunicat de presă transmis duminică AGERPRES de Primăria sectorului 2.
De la începutul anului în curs şi până în prezent medicii veterinari ai Primăriei Sectorului 2 au castrat şi vaccinat gratuit 1162 de animale, din care 831 câini şi 72 pisici ale bucureştenilor sau fără stăpân, locuitori ai Capitalei care au înţeles eforturile autorităţilor locale de-a limita numărul acestora şi au solicitat telefonic intervenţiile chirurgicale.
Potrivit comunicatului, în săptămâna care urmează echipele de medici veterinari ai Primăriei Sectorului 2 vor acţiona gratuit pentru castrarea şi vaccinarea animalelor de companie şi a celor fără stăpân din cartierul Pantelimon, de pe următoarele artere de circulaţie: Soldat Ioniţă Vasile, Soldat Gheorghe Răduţă, Azotului, Florea Lazăr, Aleea Pantelimon, Intrarea Zambilă Ioniţă.
În săptămâna care a trecut, echipele de medici veterinari ai Primăriei Sectorului 2 au sterilizat gratuit şi vaccinat 81 animale din care 77 de câini şi 4 pisici din cartierul Baicului.
Cei interesaţi să sprijine acţiunea organizată de primarul Neculai Onţanu pentru scăderea numărului câinilor comunitari din Capitală sunt rugaţi să semnaleze zonele unde se găsesc asemenea exemplare la telefonul Centrului Teritorial Veterinar al Primăriei Sectorului 2, respectiv: 021.255.22.17 sau 021.255.22.07, iar echipele mobile de medici veterinari vor realiza operaţiile de sterilizare şi vaccinare în mod gratuit, se mai arată în comunicatul Primăriei sectorului 2. AGERPRES/(AS-Mihai Simionescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Comunicat de presă - Primărie sector 2 Echipele de medici veterinari din sectorul 2 castrează gratuit animalele din cartierul Tei
INTERVIU/Dumitru Băiculescu(ANSVSA):România poate controla şi elimina boala limbii albastre numai prin vaccinarea tuturor rumegătoarelor România poate controla şi elimina boala limbii albastre numai prin vaccinarea tuturor animalelor rumegătoare pe o perioadă de trei ani, a declarat noul preşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), Dumitru Băiculescu, într-un interviu acordat AGERPRES...
Brăila: Primăria municipiului organizează o nouă campanie gratuită de sterilizare a câinilor cu şi fără stăpân Primăria Brăila organizează, săptămâna aceasta, o nouă campanie gratuită de sterilizare a câinilor cu şi fără stăpân, cu titlul 'Fii responsabil! Sterilizează-ţi căţelul! Intră în legalitate gratuit!', după cum a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Camelia Guşatu.
Comunicat de presă - DSVSA Sibiu Comunicat de presă
Comunicat de presă - Primărie sector 2 Primăria Sectorului 2 castrează gratuit animalele de companie
Amenzi în Sectorul 2 pentru necurăţarea trotuarelor de zăpadă; 5 oameni ai străzii, cazaţi la Adăpostul 'Sf. Pantelimon' Peste 70 de amenzi contravenţionale în valoare totală de 17.300 de lei a aplicat Primăria Sectorului 2 persoanelor fizice şi juridice care nu şi-au curăţat trotuarele de gheaţa sau zăpada depusă în faţa caselor sau spaţiilor comerciale pe care le deţin, informează un comunicat al autorităţii locale transmis...