Cele mai citite
 


Daniel Constantin (PC): Ne vom concentra eforturile să avem o moţiune de cenzură care să redea speranţa românilor
marţi, 10 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Partidului Conservator (PC), Daniel Constantin, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că toţi conservatorii îşi vor concentra eforturile ca în perioada următoare să poată avea o moţiune de cenzură ''care să aibă cu adevărat şanse şi să redea speranţa românilor''.
"Există - aşa cum am mai spus-o - semnale foarte puternice că în perioada următoare - şi sper ca şi noi, PC, să dăm un semnal bun nu neapărat clasei politice, dar populaţiei care aşteaptă de foarte mult timp acest lucru - ca foarte mulţi membri ai PDL să plece de la acest partid chiar şi înainte de congresul lor, dar mai ales după ce se va încheia această bătălie care vedem că macină, (...) iar după această - zic eu - debarcare, să existe premise cu adevărat că putem înlătura această pacoste portocalie, care iată că a ocupat şi structurile centrale, şi structurile locale ale României'', a afirmat Daniel Constantin.
El a dat asigurări că PC face ''toate eforturile ca într-un timp cât mai scurt această putere să fie înlocuită''.
''Ne vom concentra cu toţii eforturile ca în perioada următoare să putem avea cu adevărat o moţiune de cenzură care să aibă cu adevărat şanse şi să redea, în primul rând, speranţa românilor'', a spus preşedintele PC.
În altă ordine de idei, el a amintit că pentru PC, luna mai este luna de luptă împotriva consumului de etnobotanice şi a anunţat că s-a stabilit calendarul evenimentelor derulate în acest sens, împreună cu Fundaţia Societatea Civilă pentru Democraţie.
"În afară de spotul publicitar care va promova această campanie, vom avea o strângere de semnături în teritoriu (...), membrii PC vor merge din uşă în uşă pentru a strânge semnături pentru o lege care se află deja în Parlamentul României şi care interzice total, mai mult decât atât, chiar pedepseşte cu închisoarea pe cei care comercializează etnobotanice", a adăugat preşedintele PC. AGERPRES/(A - Iulia Petre)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bogdan Ciucă (PC): USL va depune o nouă moţiune simplă pe tema etnobotanicelor Purtătorul de cuvânt al Partidului Conservator, deputatul Bogdan Ciucă, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Galaţi, că Uniunea Social Liberală va depune, săptămâna viitoare, o nouă moţiune simplă pe tema etnobotanicelor, după ce prima a fost retrimisă iniţiatorilor pentru că exista o inadvertenţă...
Victor Ponta: USL va depune o moţiune privind lipsa măsurilor Guvernului pentru combaterea consumului de etnobotanice Uniunea Social Liberală va depune la Camera Deputaţilor o moţiune simplă pe tema ineficienţei autorităţilor în privinţa măsurilor de combatere a consumului de etnobotanice, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD, Victor Ponta.
Cluj: Dublare a numărului persoanelor care cer ajutor în lupta cu etnobotanicele Tot mai multe persoane se adresează Centrului de prevenire, evaluare şi consiliere antidrog (CPECA) Cluj, în lupta, pentru ei sau pentru aparţinători, cu substanţele etnobotanice.
Adrian Streinu-Cercel: Majoritatea celor infectaţi cu HIV sunt tineri din grupa de vârstă 20-30 ani Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel a subliniat miercuri, într-o conferinţă de presă prilejuită de marcarea Zilei Internaţionale de Luptă împotriva HIV/SIDA, că în primele şase luni ale anului în România au fost diagnosticate 129 de noi cazuri de infecţii cu HIV, dintre care 62 la consumatorii de droguri...
Partidul Conservator a lansat o campanie împotriva etnobotanicelor în parteneriat cu o fundaţie Partidul Conservator (PC) a lansat, miercuri, o campanie împotriva etnobotanicelor, având drept partener Fundaţia Societatea Civilă pentru Democraţie.
Parlament: Deputaţii şi senatorii au respins în această săptămână moţiunea de cenzură (sinteză) Moţiunea de cenzură "Victor Ponta pune în pericol statul de drept. Opriţi fraudarea alegerilor de către PSD" a fost respinsă luni de plenul Parlamentului cu 154 voturi pentru, 12 împotrivă şi două anulate.