Cele mai citite
 


Gheorghe Flutur: PDL va vota împotriva moţiunii simple pe sănătate depusă de Opoziţie
marţi, 10 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
PDL îl susţine pe ministrul sănătăţii, Cseke Attila, şi reformele acestuia şi va vota pentru respingerea moţiunii simple pe sănătate depusă de Opoziţie, a anunţat, luni, la finalul BPN al PDL, vicepreşedintele democrat-liberal Gheorghe Flutur.
"La Cameră, grupul PDL va vota pentru respingerea moţiunii pe sănătate. Suntem solidari cu Guvernul, cu ministrul sănătăţii pentru reformele pe care le-a făcut", a declarat Gheorghe Flutur.
Moţiunea simplă pe sănătate depusă de USL va fi dezbătută şi supusă la vot luni în plenul Camerei Deputaţilor.
Moţiunea simplă intitulată "Sistemul sanitar din România: Alarmă de cod roşu" a fost depusă pe 2 mai în plenul Camerei Deputaţilor de liderul deputaţilor PSD, Mircea Duşa. Documentul este semnat de 114 deputaţi liberali şi social-democraţi. Potrivit semnatarilor, moţiunea este îndreptată către "adevăraţii responsabili" pentru modul în care sistemul sanitar este distrus sistematic, respectiv preşedintele Traian Băsescu şi Guvernul. AGERPRES/(A,AS-Daniel Florea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Graţiela Drăghici (PSD): Sistemul sanitar gândit de ministrul Cseke Attila costă vieţi Sistemul sanitar gândit de ministrul Cseke Attila costă vieţi, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele Departamentului de Sănătate al PSD, Graţiela Drăghici, referindu-se la decesul celor două persoane de la Vâlcea şi Constanţa.
Băsescu: Anul acesta, România nu are nevoie în mod cert de niciun euro de la FMI sau de la UE Preşedintele Traian Băsescu susţine că, în acest an, România nu are nevoie, "în mod cert", de niciun euro de la Fondul Monetar Internaţional sau de la Uniunea Europeană.
Deputaţii au respins moţiunea simplă a opoziţiei privind sănătatea (sinteză) Camera Deputaţilor a respins, luni, moţiunea simplă pe domeniul Sănătăţii intitulată "Sistemul sanitar din România: Alarmă de cod roşu", cu 137 de voturi împotrivă, 134 de voturi pentru şi trei abţineri.
Cseke Attila: În sistemul sanitar trebuie instituite reguli care să fie şi respectate - interviu Bucureşti, 7 apr /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a acordat un interviu Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES în care vorbeşte, între altele, despre noile programe naţionale de sănătate, descentralizarea sistemului, problemele de personal, dar şi despre subfinanţarea sistemului sanitar...
Sibiu: Ministrul sănătăţii, nemulţumit de calitatea actului medical Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila a criticat, vineri, la Sibiu, pe foştii miniştri ai Sănătăţii, calitatea actului medical din spitalele din România, care, conform acestuia este mai slabă decât în Germania şi Ungaria, ministrul acuzându-i şi pe mulţi medici de familie că se limitează să consulte pacienţii...
Cseke Attila susţine că moţiune actuală depăşeşte la capitolul "incoerenţă" precedenta moţiune de la Senat Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, luni, de la tribuna Parlamentului, că a citit cu atenţie textul moţiunii simple şi a constatat ''un progres'' faţă de moţiunea anterioară de la Senat, în sensul că o depăşeşte la "capitolul incoerenţă".