Cele mai citite
 


Liderii coaliţiei şi-au mobilizat deputaţii împotriva moţiunii pe Sănătate
marţi, 10 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Liderii coaliţiei de guvernare au luat măsuri, luni, pentru mobilizarea deputaţilor arcului Puterii ca aceştia să voteze împotriva moţiunii simple pe sănătate, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele UDMR, Kelemen Hunor.
"La moţiunea simplă toată lumea să fie prezentă şi vom vota bineînţeles împotrivă. Mergem aşa cum am mers şi săptămâna trecută la Senat (la moţiunea pe agricultură - n.r.), votăm împotrivă", a spus ministrul Culturii, care este şi deputat.
Camera Deputaţilor va dezbate şi va da votul în plen luni după-amiază pe moţiunea simplă "Sistemul sanitar din România: alarmă de cod roşu", iniţiată de Opoziţie împotriva ministrului UDMR al sănătăţii, Attila Cseke. AGERPRES/(AS - Claudiu Zamfir)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Atilla Kelemen (UDMR): România şi UE nu vorbesc în aceeaşi termeni în privinţa produselor tradiţionale Vicepreşedintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice din Camera Deputaţilor, Atilla Kelemen, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că România şi Uniunea Europeană nu vorbesc în aceeaşi termeni când vine vorba de produsele tradiţionale, iar din acest motiv...
Attila Cseke: UDMR nu va vota moţiunea de cenzură Uniunea Democrată Maghiară din România nu va vota moţiunea de cenzură, ca urmare a unei decizii luate de Grupul parlamentar al UDMR, a declarat, miercuri, ministrul Sănătăţii, Attila Cseke.
Moţiunea simplă pe Agricultură, respinsă; cea pe Sănătate, depusă (sinteză) Cea de-a doua moţiune simplă din această sesiune parlamentară, iniţiată de liberali, prin care s-a cerut demisia ministrului Agriculturii, a fost respinsă, în această săptămână, la Senat, şi a fost urmată de depunerea altei moţiuni referitoare la sistemul sanitar.
INTERVIU/Nini Săpunaru:România este singura ţară europeană care poate cultiva cu succes soia modificata genetic România este singura ţară din Uniunea Europeană care poate cultiva cu succes soia modificată genetic, iar această cultură ar putea contribui cu 1 - 1,5 miliarde de euro la PIB-ul ţării, a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, Nini Săpunaru, preşedintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură...
Senat: Comisia pentru administraţie a avizat favorabil o propunere legislativă privind deblocarea posturilor în sănătate Senatorii din Comisia pentru administraţie publică au dat marţi aviz favorabil unei propuneri legislative privind deblocarea posturilor vacante "în funcţie de necesităţi" în sistemul sanitar.
UDMR nu crede că trebuie să vorbim despre o nouă Lege a Sănătăţii, acum Preşedintele Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR, minor la guvernare), Kelemen Hunor, susţine că nu trebuie să se vorbească în acest moment despre o nouă Lege a Sănătăţii, având în vedere că aceasta a fost "picătura care a umplut paharul" şi i-a făcut pe români să protesteze.