Cele mai citite
 


Prahova: Ploieştean găsit spânzurat în podul fostei Maternităţi Ploieşti
marţi, 10 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cadavrul unui bărbat a fost găsit, luni dimineaţă, în podul clădirii fostei Maternităţi Ploieşti în care, în prezent, funcţionează secţia de Oftalmologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul reşedinţă de judeţ.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, poliţia a fost sesizată cu privire la acest caz de personalul spitalului.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat că bărbatul de 44 de ani s-a spânzurat, anchetatorii efectuând cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care aceasta a murit.
'Echipajele noastre au intervenit pentru coborârea cadavrului din podul clădirii. Corpul intrase în stare de putrefacţie, stabilindu-se că bărbatul era decedat de aproximativ cinci zile', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Marina Dinu. AGERPRES/(AS - Anamaria Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: 28 de persoane transportate la spital şi cinci morţi în accidentul de pe DN 1 Ploieşti, 5 feb/ Agerpres/- Cinci persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 28 au fost transportate la spital după ce un autocar în care se aflau 33 de oameni a intrat în coliziune, pe DN 1, la Strejnic, cu o autobasculantă încărcată cu nisip, din primele cercetări reieşind că de vină pentru producerea...
Prahova: Clădirea Secţiei de Oftalmologie a SJU, veche de aproximativ o sută de ani, consolidată şi modernizată din fondurile CJ Ploieşti, 1 iul /Agerpres/- Clădirea în care funcţionează Secţia de Oftalmologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, veche de aproximativ o sută de ani, va intra într-un amplu proces de consolidare şi modernizare, ultimele lucrări majore de reabilitare a acestui imobil fiind executate după...
Prahova: Un pacient de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti a murit după ce s-ar fi aruncat de la etaj Un prahovean din comuna Plopu, care era internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul al treilea al clădirii.
Prahova: CA al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti a decis lansarea concursului pentru funcţia de manager Ploieşti, 10 ian/ Agerpres/- Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti a decis, vineri, în cadrul unei şedinţe extraordinare, demararea procedurilor în vederea organizării concursului pentru ocuparea postului de manager care este disponibil după ce fostul manager, Adrian...
UPDATE Prahova: Bărbat decedat după ce a căzut de la etajul al patrulea al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti Un bărbat de 51 de ani care era internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Ploieşti a decedat, miercuri dimineaţă, după ce a căzut de la etajul al patrulea al clădirii.
Prahova: Incendiu la o magazie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti Ploieşti, 27 feb /Agerpres/- Un incendiu a izbucnit, miercuri seară, la o magazie de la etajul cinci al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, echipamentele aflate în incinta acesteia arzând mocnit.