Cele mai citite
 


Prefectul Capitalei reaminteşte cetăţenilor că termenul limită de depunere a declaraţiei de venit este 15 mai
marţi, 10 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atănăsoaei, le reaminteşte contribuabililor că 15 mai este ultima zi în care poate fi depusă declaraţia de venit pentru anul fiscal 2010.
Aceasta poate fi depusă personal la administraţiile financiare din sectorul de domiciliu, sau poate fi transmisă prin poştă cu scrisoare recomandată.
Odată cu declaraţia de venit, fiecare cetăţean are posibilitatea de a redirecţiona 2% din impozitul pe venit către un ONG şi proiectele acestuia. Ca şi în anii 2006 şi 2007, în 2011 Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti a ales parteneriatul cu Fundaţia pentru SMURD.
"Prin această acţiune ne dorim ca un număr cât mai mare de bucureşteni să redirecţioneze 2% din impozit către SMURD, scopul campaniei fiind achiziţionarea unui avion medical pentru urgenţe, esenţial în salvarea de vieţi omeneşti", spune prefectul Capitalei într-un comunicat de presă.
"Renumele şi reputaţia celor care fac parte din structurile SMURD sunt dincolo de
orice îndoială, iar efortul lor susţinut pentru salvarea de vieţi omeneşti în situaţii limită le-a adus un renume de necontestat. Acum avem şi noi posibilitatea să-i ajutăm pe aceşti profesionişti prin redirecţionarea a 2% din impozitul datorat statului către Fundaţia SMURD şi astfel din sumele colectate de la fiecare dintre noi să poată achiziţiona acele echipamente care vor contribui şi mai mult la succesul misiunii lor", a completat Mihai Cristian
Atănăsoaei. AGERPRES/(AS - Mihaela Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Giurgiu: Zeci de urgenţe medicale preluate de SMURD după ore de intervenţii şi deplasări pe jos prin zăpadă Echipajele ISU Giurgiu se luptă în continuare cu situaţiile de urgenţă apărute în urma codului portocaliu de viscol şi ninsoare înregistrat pe raza judeţului, în ultimele 24 de ore intervenind în 18 cazuri de urgenţe medicale înregistrate din cauza unor afecţiuni cardiace, hipotermie, insuficienţă r...
Ambulanţele SMURD şi SAJ Brăila, însoţite de utilaje de deszăpezire, au intervenit în şase urgenţe medicale Ambulanţele SMURD şi SAJ Brăila, însoţite de utilaje de deszăpezire, au intervenit de la primele ore ale dimineţii pentru acordarea de asistenţă medicală în şase urgenţe medicale, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt.col. Ştefan Stoian.
Galaţi: Echipamente pentru UPU şi Dispeceratul Integrat 112, din contribuţia de 2% Galaţi, 3 mar /Agerpres/- Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Sf. Apostol Andrei Galaţi şi Dispeceratul Integrat 112 au fost dotate cu echipamente în valoare de aproximativ 35.000 lei, bani obţinuţi din contribuţiile de 2% din impozitul pe venitul cetăţenilor, direcţionate...
Galaţi: Asociaţia SMURD a donat Spitalului Judeţean cărucioare pentru transportul pacienţilor Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Sf. Apostol Andrei din Galaţi s-a îmbogăţit luni cu 20 de cărucioare pentru transportul pacienţilor, primite ca donaţie de la Asociaţia SMURD Galaţi.
SMURD Galaţi va fi dotat cu un elicopter pentru urgenţe medicale Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Galaţi va fi dotat cu un elicopter pentru urgenţe medicale, în urma finalizării unui proiect de achiziţie de către Ministerul Sănătăţii, a anunţat, marţi, preşedintele Colegiului Medicilor Galaţi, Aurel Nechita.
Dr. Bogdan Opriţa: SMURD Bucureşti a participat, în doi ani, la aproape 53.000 de intervenţii Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Bucureşti (SMURD) a realizat, în cei doi ani de activitate, 95.511 intervenţii, asistând 71.636 de persoane.