Cele mai citite
 


Botoşani: Spitalul Judeţean Mavromati, încadrat în categoria a treia
marţi, 10 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Botoşani, 10 mai/ Agerpres/- Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani ar putea fi încadrat în categoria a treia de clasificare, potrivit unei evaluări făcute de o comisie special constituită la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Botoşani. Potrivit directorului economic al DSP, Teodor Ferariu, decizia de încadrare în categoria a treia este condiţionată de realizarea unui plan de conformare.
Astfel, principalul spital din Botoşani va trebui să dispună, până la sfârşitul acestui an, de secţii de pneumoftiziologie, ginecologie şi de pediatrie, iar singura soluţie a autorităţilor sanitare este comasarea Spitalului Judeţean 'Mavromati' cu Spitalul de Copii, Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie şi Spitalul de Pneumoftiziologie.
Potrivit evaluării făcute de oficialii DSP, spitalele de monospecialitate, respectiv Sanatoriul Podriga, Spitalul de Copii, Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Recuperare, vor fi încadrate în categoria cinci de clasificare, iar Spitalul Municipal Dorohoi în categoria a patra.
Pe 3 mai, consilierii judeţeni din Botoşani au respins proiectul de comasarea a Spitalului Judeţean 'Mavromati' cu Spitalul de Copii, Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie şi Spitalul de Pneumoftiziologie. AGERPRES/(A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Spitalul Judeţean 'Mavromati' ar putea deveni cel mai mare spital din ţară Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' ar putea deveni, în urma comasării cu Spitalul de Psihiatrie, Spitalul de Copii şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie, cel mai mare spital din ţară. Managerul instituţiei, medicul Ovidiu Mimor, a anunţat, joi, că noua organigramă a instituţiei, prevede existenţa...
Botoşani: Spitalul Judeţean "Mavromati" aşteaptă aprobarea noii structuri organizatorice după comasare Noua structură organizatorică a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati" din Botoşani, rezultată din comasarea cu Spitalul de Copii, Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie şi Spitalul de Psihiatrie, nu a fost aprobată de Ministerul Sănătăţii, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele...
Botoşani: Spitalul de Pneumoftiziologie va fi divizat Spitalul de Pneumoftiziologie din municipiul Botoşani, aflat acum în subordinea Consiliului Local, va fi divizat, iar Secţia de pneumoftiziologie va fi transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati', a declarat, luni, viceprimarul Florin Ghiorghiţă.
Botoşani: Spitalul Judeţean Mavromati, obligat pentru a patra oară de instanţă să reangajeze un salariat Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani a fost obligat la plata unor daune morale de 30.000 de lei unui angajat, care a fost concediat ilegal de patru ori în mai puţin de doi ani. Magistraţii Tribunalului Botoşani au decis, miercuri, că deciziile de concediere ale fostului şef al Serviciului...
Botoşani: O persoană muşcată de viperă nu a putut fi tratată la Spitalul Judeţean Mavromati, din lipsă de vaccin Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani au fost în imposibilitatea de a asigura tratamentul de specialitate în cazul unui pacient muşcat de viperă, din cauza lipsei vaccinului antiviperin, a declarat, luni, medicul şef al Unităţii de primire a Urgenţelor, Petrică Rădăuceanu.
Botoşani: Criză de antirabice la Spitalul Judeţean 'Mavromati' Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani se confruntă cu o criză de ser antirabic, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, managerul unităţii, Ovidiu Mimor.