Cele mai citite
 


Galaţi: Victime ale cailor din propria ogradă
miercuri, 11 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doi bărbaţi din judeţele Galaţi şi Tulcea au ajuns, marţi, în stare gravă, la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, unul în comă, iar celălalt muşcat de organul genital, după ce au căzut victimă cailor din propria ogradă.
Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, dr.Nicolae Bacalbaşa, un bărbat, de 67 de ani, din comuna gălăţeană Corod, se zbate între viaţă şi moarte, în urma unui accident de călărie. Omul şi-a încălecat calul din gospodărie, dar acesta l-a trântit şi l-a târât aproximativ 500 de metri, bărbatul lovindu-se foarte grav la cap. Când animalul a fost oprit de vecini din goana necontrolată, victima era deja în comă. Bătrânul se află în stare foarte gravă la secţia reanimare, şansele de supravieţuire fiind reduse.
Celălalt pacient, de numai 19 ani, din localitatea Grindu, judeţul Tulcea, a ajuns la Spitalul de Urgenţă Galaţi, după ce armăsarul din propria gospodărie l-a muşcat de organul genital. Tânărul băuse vreo trei beri şi apoi s-a dus să înhame calul, un armasar de opt ani, însă acesta l-a muşcat simţindu-i probabil mirosul de alcool.
Bărbatul, care a suferit o muşcătură peniană cu pierdere de substanţă, a fost adus la Spitalul de Urgenţă Galaţi, unde există un compartiment specializat în chirurgie plastică, şi aşteaptă verdictul medicilor legat de felul în care acest accident îi va influenţa sau nu viaţa sexuală. AGERPRES/(AS - Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Accident rutier cu patru răniţi Patru tineri din comuna gălăţeană Nicoreşti au ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, în urma unui accident rutier petrecut pe raza localităţii şi produs de un şofer băut, se arată într-un comunicat de presă transmis joi AGERPRES, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi.
Galaţi: Bărbat în stare gravă, salvat cu elicopterul SMURD Un bărbat de 59 ani, din comuna Cuca, cu hemoragie digestivă, a fost transportat marţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, cu elicopterul SMURD, în condiţiile în care DN 24 D care duce în localitate era blocat de zăpadă şi viscol.
Galaţi: Spitalul de Urgenţă are o nouă Secţie de Chirurgie Plastică Preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Eugen Chebac, a inaugurat, miercuri, noua Secţie de Chirurgie Plastică şi Microchirurgie Reconstructivă a Spitalului Clinic de Urgenţă Sf. Apostol Andrei.
Galaţi: Pacientul căzut în baia Spitalului Judeţean- deces cauzat de o lovitură la cap, conform medicilor legişti Bărbatul de 57 ani, pacient al Spitalului Sf. Apostol Andrei din Galaţi, decedat în urmă cu nouă zile după ce a căzut în timp ce s-a dus la baie, a murit din cauza unui hematom provocat la cap de căzătură, au precizat vineri medicii legişti în certificatul eliberat după efectuarea necropsiei. Constantin...
Galaţi: Un muncitor a căzut în gol la Spitalul de Urgenţă Un bărbat de 30 ani, angajat al unei firme care executa o lucrare de reparaţii la Spitalul de Urgenţă Galaţi, a ajuns la reanimare, după ce a căzut în gol de la aproximativ trei metri în timp ce schimba o rama metalică în zona bucătăriei.
Galaţi: Echipamente medicale de ultimă generaţie donate de Combinatul siderurgic Spitalului Judeţean Galaţi, 4 apr/Agerpres/- Echipamente medicale de ultimă generaţie au fost donate Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi de Combinatul siderurgic din municipiu, a anunţat luni directorul de comunicare al companiei, Dorian Dumitrescu.