Cele mai citite
 


Ialomiţa: Două persoane au murit după ce au ingerat alcool tehnic
miercuri, 11 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doi bărbaţi din Slobozia, în vârstă de 39 de ani şi, respectiv, 42 de ani, au murit după ce au consumat alcool tehnic.
Poliţia municipiului Slobozia a fost sesizată luni de Serviciul de Medicină Legală Ialomiţa în legătură cu acest fapt, iar în urma verificărilor s-a constatat că cei doi bărbaţi au cumpărat un litru de alcool tehnic de la un magazin de piese şi accesorii auto de pe raza localităţii, potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa.
Ulterior, conform sursei citate, cei doi s-au deplasat la o cunoştinţă unde au diluat produsul cu apă şi esenţă de rom şi au consumat întreaga cantitate, deşi pe ambalajul acestuia se menţionează faptul că este toxic, cu pericol de efecte ireversibile foarte grave.
Incidentul s-a produs vineri. A doua zi, cei doi bărbaţi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Slobozia fără ca medicii să reuşească resuscitarea lor.
Poliţiştii au ridicat de la societatea în cauză o probă de alcool tehnic care urmează să fie pusă la dispoziţia specialiştilor în vederea stabilirii legăturii de cauzalitate între consumul acestui produs şi decesul celor două persoane. AGERPRES/(AS - Mihaela Leţa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ialomiţa: Medici de la Spitalul de Urgenţă Slobozia, agresaţi de un consumator de etnobotanice Un consumator de substanţe etnobotanice, care se prezentase, joi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia, a agresat medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Slobozia.
DNA: Un medic şi o asistentă de la Spitalul de Urgenţă Slobozia, trimise în judecată pentru luare de mită Un medic şi o asistentă de la Spitalul de Urgenţă Slobozia au fost trimise în judecată pentru luare de mită în formă continuată, într-un dosar instrumentat de procurorii Secţiei de combatere a corupţiei din cadrul DNA.
Ialomiţa: Spitalul de Urgenţă din Slobozia a preluat parţial personalul spitalului de la Ţăndărei Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Slobozia au decis preluarea unui număr de 20 de cadre medicale şi personal de îngrijire de la Spitalul municipal Ţăndărei, recent desfiinţat pentru a fi transformat în cămin de bătrâni.
Ialomiţa: Spitalul din Slobozia, primul spital judeţean din România acreditat CoNAS Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia a primit, vineri, certificatul de acreditare CoNAS, îndeplinind, în urma evaluării, peste 85% din cei 1.848 de indicatori necesari, privind calitatea serviciilor oferite şi siguranţa pacienţilor, fiind primul spital judeţean acreditat din ţară.
Ialomiţa: Apa distribuită în Slobozia conţine pesticide, fier şi bacterii Prefectul judeţului Ialomiţa, Mădălin Teculescu, a dat publicităţii, miercuri, concluziile analizelor probelor de apă recoltate din sursa subterană şi reţeaua de distribuţie ale municipiului Slobozia, efectuate de laboratorul naţional de apă din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică (INSP)...
Ialomiţa: SMURD la Slobozia şi Ţăndărei Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Barbu Catargiu' Ialomiţa a inaugurat, miercuri, Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) la Gărzile de Intervenţie Slobozia şi Ţăndărei.