Cele mai citite
 


Moţiunea pe Sănătate a fost respinsă
miercuri, 11 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Camera Deputaţilor a respins, luni, moţiunea simplă pe domeniul Sănătăţii intitulată "Sistemul sanitar din România: Alarmă de cod roşu", cu 137 de voturi împotrivă, 134 de voturi pentru şi trei abţineri.
Deputaţii au votat în sistem de vot electronic secret.
Moţiunea simplă, intitulată "Sistemul sanitar din România: Alarmă de cod roşu", a fost depusă, pe 2 mai, în plenul Camerei Deputaţilor, de liderul deputaţilor PSD, Mircea Duşa, purtând semnătura 114 deputaţi liberali şi social-democraţi.
Potrivit semnatarilor, moţiunea a fost îndreptată către "adevăraţii" responsabili pentru modul în care sistemul sanitar este distrus sistematic, respectiv preşedintele Traian Băsescu şi Guvernul. Deputaţii opoziţiei au mai susţinut că "în România de azi sistemul sanitar este bolnav, cuprins de metastaze", motiv pentru care toţi responsabilii în domeniu trebuie să plece.
La rândul lor, în cadrul dezbaterilor, deputaţii puterii au punctat faptul că opoziţia nu s-a plasat pe poziţii constructive, care presupun soluţii alternative, ci doar a căutat să manipuleze opinia publică prin intermediul cifrelor şi să depună moţiuni. Nu în ultimul rînd, ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, luni, de la tribuna Parlamentului, că a citit cu atenţie textul moţiunii simple şi a constatat ''un progres'' faţă de moţiunea anterioară de la Senat, în sensul că o depăşeşte la "capitolul incoerenţă". AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Deputaţii au respins moţiunea simplă a opoziţiei privind sănătatea (sinteză) Camera Deputaţilor a respins, luni, moţiunea simplă pe domeniul Sănătăţii intitulată "Sistemul sanitar din România: Alarmă de cod roşu", cu 137 de voturi împotrivă, 134 de voturi pentru şi trei abţineri.
Sinteza săptămânală a activităţii Camerei Deputaţilor Camera Deputaţilor a respins, la începutul acestei săptămâni, moţiunea simplă pe domeniul Sănătăţii intitulată "Sistemul sanitar din România: Alarmă de cod roşu".
UPDATE Moţiunea pe Sănătate a fost respinsă Camera Deputaţilor a respins, luni, moţiunea simplă pe domeniul Sănătăţii intitulată "Sistemul sanitar din România: Alarmă de cod roşu", cu 137 de voturi împotrivă, 134 de voturi pentru şi trei abţineri.
Cseke Attila susţine că moţiune actuală depăşeşte la capitolul "incoerenţă" precedenta moţiune de la Senat Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, luni, de la tribuna Parlamentului, că a citit cu atenţie textul moţiunii simple şi a constatat ''un progres'' faţă de moţiunea anterioară de la Senat, în sensul că o depăşeşte la "capitolul incoerenţă".
Camera Deputaţilor: Moţiunea simplă pe Sănătate va fi dezbătută lunea viitoare de la ora 16,00 Moţiunea simplă asupra Sănătăţii înaintată de opoziţie va fi dezbătută lunea viitoare, începând cu ora 16,00, în plenul Camerei Deputaţilor, potrivit deciziei Biroului permanent al forului legislativ.
Moţiunea simplă pe Sănătate, dezbătută luni de Camera Deputaţilor Moţiunea simplă pe Sănătate depusă de USL va fi dezbătută luni în plenul Camerei Deputaţilor. Dezbaterea va avea loc începând cu ora 16,00, urmând ca votul să fie dat în aceeaşi zi, la finalul discuţiilor.