Cele mai citite
 


Prahova: Donaţie de paturi pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti
miercuri, 11 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O donaţie de 40 de paturi acţionate electric a sosit, marţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, din partea unei clinici medicale din Passau, Germania.
Potrivit directorului SJU, Adrian Strâmbeanu, aceste paturi sunt extrem de necesare unităţii sanitare, mai ales pentru secţiile de chirurgie, ATI, neurologie sau cardiologie, acolo unde pacienţii nu se pot mişca foarte uşor din cauza intervenţiilor suferite sau a stării precare de sănătate.
'Această donaţie face parte dintr-o acţiune mai amplă a PSD. Noi încercăm ca, în aceste vremuri în care Guvernul Boc a blocat toate achiziţiile, să ajutăm sistemul sanitar prahovean. Astăzi, au sosit la Ploieşti 40 de paturi care, din punct de vedere tehnic, sunt peste ceea ce există în mod normal în România. La sfârşitul acestei săptămâni, va mai veni încă un transport, cu alte 40 de paturi, de la aceeaşi clinică medicală din Germania', a declarat senatorul PSD, Iulian Bădescu, cel care a intermediat donaţia.
Secţia nord a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, care a primit această donaţie, are un total de 642 de paturi.
Acţiunea face parte din campania de ajutorare a persoanelor aflate în dificultate şi sprijinire a instituţiilor medicale din judeţ, iniţiată de PSD Prahova anul trecut.
O donaţie similară, în valoare de 20.000 de euro, a ajuns anul trecut, la Centrul de integrare prin terapie ocupaţională a persoanelor adulte cu handicap din Tătărăi, comuna Poienarii Burchii. AGERPRES/(AS - Anamaria Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: O nouă donaţie de paturi pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti O donaţie de 36 de paturi acţionate mecanic şi 18 saltele a ajuns, joi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, din partea unei clinici medicale din Passau, Germania.
Prahova: Donaţie de paturi şi mobilier sanitar la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Ploieşti O donaţie de paturi şi mobilier sanitar a ajuns la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie (SOG) din Ploieşti, managerul spitalului, Călin Boeru, declarând, marţi, că aceasta a fost adusă de la unităţi medicale din Germania.
Prahova: Nereguli depistate de inspectorii DSP la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Prahova au depistat o serie de nereguli la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, unde Ministerul Sănătăţii a declanşat o anchetă în urma unor declaraţii ale medicului primar de chirurgie generală Dan Oprea apărute în presă privind condiţiile în care...
Prahova: Anchetă internă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, în paralel cu cea a Ministerul Sănătăţii Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti a demarat o anchetă care se desfăşoară în paralel cu cea dispusă, marţi, de ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, în urma declaraţiilor unui medic primar de chirurgie generală apărute în presă privind condiţiile în care se desfăşoară activitatea...
Prahova: Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti s-au solidarizat cu chirurgul Dan Oprea Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti s-au solidarizat, joi, cu acuzaţiile grave ale chirurgului Dan Oprea privind condiţiile din spital, care au dus şi la efectuarea la unitatea medicală a unei anchete a Ministerului Sănătăţii..
Prahova: Prinţul Paul, internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti Ploieşti, 9 dec /Agerpres/- Prinţul Paul Philippe, care ar fi vizat în dosarul retrocedărilor ilegale în care procurorii DNA efectuează miercuri mai multe percheziţii, se află internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti.