Cele mai citite
 


Vaslui: Doi copii au ajuns la spital după ce au mâncat otravă pentru şobolani
miercuri, 11 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doi copii cu vârsta de 3 şi 5 ani din localitatea Voineşti au ajuns marţi la Spitalul de copii 'Sfântul Nicolae' din Bârlad după ce au mâncat otravă pentru şobolani.
Potrivit medicilor, micuţii sunt în prezent în afara oricărui pericol, însă rămân internaţi câteva zile pentru investigaţii medicale suplimentare.
'Mama copiilor a fost cea care a anunţat ambulanţa. Ea a pus pe jos pe lângă frigider nişte grăunţe otrăvite de culoare roşie pentru şobolani, iar micuţii au mâncat câteva bobiţe. Medicii le-au făcut spălături imediat cum au ajuns la spital, iar acum sunt în afara oricărui pericol având în vedere că substanţa otrăvită nu a avut timp să se absoarbă în organism', a declarat, marţi, pentru AGERPRES, directorul Spitalului de copii 'Sfântul Nicolae' Bârlad, Magdalena Cozma. AGERPRES/(AS - Claudiu Andone)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Asistenta de la Ambulanţă care a sustras bani de la un pacient, mutată disciplinar la Huşi Asistenta medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care a sustras bani din bagajul unui pacient care era transferat între două secţii ale Spitalului Judeţean, a fost mutată disciplinar la substaţia Huşi.
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident de circulaţie O ambulanţă de la Staţia Bârlad a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a fost implicată, luni dimineaţă, într-un accident de circulaţie. Ambulanţa se deplasa la o solicitare, iar în dreptul Grădinii Publice din Bârlad a intrat în coliziune cu un autoturism.
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident de circulaţie O autosanitară de la Servicul de Ambulanţă judeţean Vaslui a fost implicată luni după-amiază într-un accident de circulaţie produs din vina unui şofer neatent.
Vaslui: Misiuni dificile pentru lucrătorii de la ambulanţă la Vutcani şi Doagele Drumurile impracticabile au îngreunat pe parcursul nopţii misiunile Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vaslui.
Vaslui: Ambulanţă SMURD nefolosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională O ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă, care se află în dotarea SMURD Vaslui din luna octombrie a anului trecut, dar nu a putut fi folosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională de săptămâna viitoare, a anunţat, luni, la Vaslui, Raed Arafat. Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii a...
Vaslui: Ambulanţa cere intervenţia armatei pentru transportul unui copil bolnav Serviciul de Ambulanţă Judeţean de Ambulanţă Valsui a cerut vineri intervenţia armatei după ce o salvare nu a putut să ajungă, din cauza drumurilor blocate de viscol, la un copil de 9 luni cu boală diareică acută.