Cele mai citite
 


Brăila: A fost desfiinţat Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie
joi, 12 mai 2011   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 
Consilierii judeţeni brăileni au votat, miercuri, pentru desfiinţarea şi reorganizarea Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Brăila şi transformarea lui ca structura fără personalitate juridică în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila.
Măsura se încadrează pe linia comasării spitalelor şi a fost luată în contextul în care CJ Brăila a depus la Ministerul Sănătăţii documentaţia pentru acreditarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila la categoria a II-a.
'Am depus la Ministerul Sănătăţii documentaţia pentru încadrarea în categoria a II-a, deşi Brăila este îndreptăţită să acceadă la categoria I, din punctul de vedere al dotărilor care există astăzi în spital. Activitatea fostului Spital de Obstetrică şi Ginecologie va rămâne la fel şi vom încerca să o îmbinăm cu cea care există la Spitalul Judeţean. Se va păstra inclusiv destinaţia investiţiilor care s-au făcut până acum', a declarat preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Spitalul de Obstetrică Ginecologie derulează, printr-un program finanţat de Banca Mondială, un proiect de reabilitare şi modernizare a instituţiei, în valoare de 6,5 milioane de euro, care are termen de finalizare anul 2013. AGERPRES/(A, AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
de maria
daca ministrul ar fi medic alta ar fi situatia in romania

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: A fost inaugurat Ambulatoriul de la secţia de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Judeţean Ambulatoriul secţiei de Obstetrică şi Ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, proiect în valoare de peste 2,7 milioane lei, finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, a fost inaugurat miercuri, investiţia urmând să deservească 11.000 de pacienţi pe an.
Fonduri de 13 milioane de lei de la Banca Mondială investite în Maternitatea din Botoşani Secţia de obstetrică şi ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani a fost modernizată în baza unui proiect realizat de Ministerul Sănătăţii şi finanţat de Banca Mondială, investiţia de 13 milioane de lei fiind recepţionată miercuri.
Brăila: Maternitatea, inaugurată după 6 ani de la demararea lucrărilor de reabilitare Maternitatea Brăila, unitate componentă a Spitalului Judeţean de Urgenţă, a fost inaugurată vineri după 6 ani de la demararea lucrărilor de reabilitare şi modernizare, care au costat 26 milioane lei şi au fost finanţate prin Banca Mondială.
Brăila: Lucrările de reabilitare a Maternităţii, finalizate în procent de 35%, deşi proiectul trebuia terminat luna aceasta Lucrările de reabilitare şi modernizare a Maternităţii Brăila, care se realizează cu fonduri de la Banca Mondială, sunt finalizate în procent de 35%, deşi proiectul trebuia terminat luna aceasta, a informat managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, dr. Mihail Iugulescu.
Brăila: Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie intră în reabilitare Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Brăila intră în reabilitare şi modernizare începând de săptămâna viitoare, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Secţiile de obstetrică şi neonatologie din Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Brăila, în reabilitare Ministerul Sănătăţii a semnat contractul cu consorţiul câştigător pentru modernizarea secţiilor de obstetrică şi neonatologie din cadrul Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Brăila, astfel încât acestea să se ridice la nivelul cerinţelor actuale şi al normelor europene.