Cele mai citite
 


Buzău: Trei spitale desfiinţate vor fi transformate în centre de permanenţă
joi, 12 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cele trei spitale din judeţul Buzău desfiinţate în aprilie - Pârscov, Pătârlagele şi Vintilă Vodă - vor fi transformate în centre de permanenţă.
Decizia a fost luată în urma unei întâlniri între conducerea Direcţiei de Sănătate Publică şi reprezentanţii Patronatului medicilor de familie, ai Societăţii medicilor de familie, Colegiului Medicilor şi CJAS, după cum a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al DSP Buzău, Mihaela Voineagu.
"Am hotărât, de comun acord, înfiinţarea cu prioritate a trei centre de permanenţă la Pârscov, Pătârlagele şi Vintilă Vodă, localităţi unde au fost desfiinţate unităţile spitaliceşti", a precizat Mihaela Voineagu.
Potrivit acesteia, concluziile privind oportunitatea înfiinţării unor centre de permanenţă în cele trei localităţi au fost trimise primăriilor în cauză şi Instituţiei Prefectului, decizia finală urmând să fie luată de cele trei consilii locale. AGERPRES/(A - Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Centre de permanenţă în două localităţi rurale Direcţia de Sănătate Publică Buzău, cu sprijinul autorităţilor locale, va deschide două centre de permanenţă în localităţile Vintilă-Vodă şi Verneşti, în luna octombrie.
Buzău: Patru cazuri de gripă confirmate Primele patru cazuri de gripă au fost înregistrate în judeţul Buzău, a anunţat, joi, Biroul de presă al Direcţiei de Sănătate Publică.
Buzău: Două cazuri de meningită cu virus West Nile, confirmate; suspiciune de boală la o a treia persoană Două cazuri de meningită cu virus West Nile, transmis de ţânţari, au fost confirmate recent în judeţul Buzău. Totodată, a fost semnalat un al treilea caz, în stadiu de suspiciune, analizele fiind trimise la laboratorul central din Capitală.
Buzău:Peste 1400 de femei incluse suplimentar în Programul de depistare precoce a cancerului de col uterin Peste 1400 de femei din judeţul Buzău au fost incluse suplimentar în Programul de depistare precoce a cancerului de col uterin, care continuă şi în absenţa finanţării de la Ministerul Sănătăţii.
Buzău: Nereguli la dosarele a jumătate dintre persoanele cu dizabilităţi O comisie mixtă formată din inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Muncă şi ai Direcţiei de Sănătate Publică Buzău au verificat prin sondaj aproape 800 de persoane cu dizabilităţi din 14 localităţi, aproape jumătate dintre dosare prezentând diverse nereguli.
Buzău: Peste 2.000 de cazuri de afecţiuni respiratorii de la începutul lunii octombrie Peste 2.000 de cazuri de afecţiuni respiratorii au fost înregistrate în judeţul Buzău de la începutul lunii octombrie, dintre care 1.000 sunt copii cu vârste între 2 şi 14 ani.