Cele mai citite
 


Salarii reduse cu 40% la Direcţia de Sănătate Publică
vineri, 17 iulie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Târgu-Jiu, 17 iul /Agerpres/ - Angajaţii Direcţiei de Sănătate Publică Gorj sunt revoltaţi de măsura luată de conducerea instituţiei de a le reduce salariile cu circa 40%

Purtătoarea de cuvânt a DSP Gorj, Elena Piţian, a declarat pentru AGERPRES că speră ca măsura să fie una temporară.

"Înţelegem că este criză şi trebuie reduse cât mai mult cheltuielile, dar salariile noastre de până acum nu ne permiteau să ne lipsim de aproape jumătate din bani. Salariul pe luna iulie l-am încasat cu 40% mai puţin. Sperăm, totuşi, că este doar o măsură temporară şi nu ne va afecta pe o perioadă mai îndelungată", a declarat purtătoarea de cuvânt a DSP Gorj. AGERPRES/(AS)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Criză de medici în cabinetele şcolare din judeţ Potrivit datelor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui, în cele 44 de cabinete şcolare din judeţ, lucrează doar opt medici, dintre care trei medici generalişti, doi medici de familie şi trei medici dentişti.
Galaţi: Criză de vaccin hexavalent Direcţia de Sănătate Publică Galaţi a anunţat medicii de familie din judeţ că nu mai are pe stoc nici măcar o doză de vaccin hexavalent care se administrează în mai multe etape sugarilor, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al instituţiei, Liliana Iordăchescu.
Galaţi: Direcţia de Sănătate Publică caută variante pentru reducerea de posturi Galaţi, 30 iul /Agerpres/- Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi analizează variantele de reducere de posturi, sugerate de Ministerul Sănătăţii, a anunţat, marţi, directorul instituţiei Valentin Boldea.
Satu Mare: DSP a primit 800 de doze de vaccin împotriva hepatitei B, după o criză de trei luni Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare a primit de la Ministerul Sănătăţii 800 de doze de vaccin împotriva hepatitei B pentru bebeluşi, după o criză de trei luni, 650 de copii fiind nevaccinaţi.
Hunedoara: Criza laptelui praf gratuit pentru bebeluşi s-a încheiat după cinci luni Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara a repartizat joi primăriilor din judeţ 5.600 de cutii de lapte praf ce va fi distribuit de către serviciile de asistenţă socială locale în cazul bebeluşilor ale căror mame nu pot alăpta în mod natural din motive medicale.
Vaslui: Criză de vaccin în judeţ; DSP nu ştie câţi bebeluşi nu sunt vaccinaţi la această dată Medicii de familie din judeţ nu pot vaccina bebeluşii împotriva unor boli ca difteria, tetanosul, hepatita B sau poliomielita din cauza crizei de vaccin cu care se confruntă Direcţia de Sănătate Publică. Reprezentanţii acestei instituţii au declarat că nu există la acest moment o evidenţă clară a copiilor...