Cele mai citite
 


Gorj: Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi-a dat demisia
joi, 12 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, Ana Duma, a demisionat, miercuri, din funcţia pe care o ocupa, invocând motive personale.
Ana Duma a declarat că motivele pentru care a ales să îşi dea demisia sunt strict personale, fără a avea legătură cu seria de controale care au avut loc recent la instituţia pe care a condus-o efectuate de o comisie formată din reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică şi ai Prefecturii Gorj.
"Este adevărat că mi-am dat demisia, motivele fiind personale. Nu are nicio legătură cu verificările făcute anterior", a spus Ana Duma.
Ea a fost numită în funcţia de director al SJA Gorj în urmă cu aproximativ un an, înlocuind-o pe Jana Prejbeanu.
Duma este medic în cadrul unităţii de aproximativ 15 ani, iar în perioada 1998 - 2004 a mai ocupat funcţia de director al SJA Gorj. AGERPRES/(AS - Irina Poenaru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Ambulanţa a intervenit în zilele de Paşte în 160 de cazuri, dintre care 22 de stări de ebrietate Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj a răspuns, în primele două zile de Paşte, la un număr de 160 de solicitări, peste 20 dintre acestea fiind stări de ebrietate, a declarat marţi, pentru AGERPRES, şeful instituţiei, Marinică Niculescu.
Gorj: DSP l-a destituit pe directorul medical al SJA pentru cazul gravidei care a aşteptat ambulanţa Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj a făcut publice primele sancţiuni stabilite pentru cadrele medicale implicate în cazul femeii însărcinate cu gemeni care, săptămâna trecută, a trebuit să aştepte mai bine de o oră ambulanţa care să o transporte de la Spitalul din Bumbeşti-Jiu la cel...
Gorj: Serviciul de Ambulanţă va avea în dotare patru noi autospeciale sanitare, dotate cu echipamente moderne Patru autospeciale sanitare noi, dotate cu echipamente moderne, vor ajunge până la sfârşitul anului la Serviciul de Ambulanţă Gorj, maşinile fiind solicitate pentru intervenţia cât mai rapidă în cazurile de urgenţă, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul instituţiei, Dan Vâlceanu.
Gorj: Serviciul Judeţean de Ambulanţă are un nou manager Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj are, începând de luni, un nou manager general interimar, în persoana doctorului Ana Duma, a declarat luni, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei de Sănătate Publică, Marius Boeriu.
Gorj: Comisii pentru verificarea şcolilor şi a spitalelor Târgu-Jiu, 23 aug /Agerpres/ - O comisie formată din reprezentanţi ai Prefecturii Gorj, ai Consiliului Judeţean Gorj, ai Direcţiei de Sănătate Publică Gorj şi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj va verifica stadiul măsurilor stabilite la nivelul autorităţilor locale, privind deschiderea în bune condiţii...
Gorj: Serviciul de Ambulanţă a solicitat patru autospeciale de la Ministerul Sănătăţii Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj, Dan Vâlceanu, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că a solicitat dotarea parcului auto al instituţiei cu încă patru ambulanţe.