Cele mai citite
 


Program gratuit de consultaţii stomatologice pentru elevii din Hunedoara
joi, 12 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 10.000 de copii din şcolile municipiului Hunedoara au fost incluşi într-un program de consultaţii stomatologice gratuite pentru evidenţierea stării de sănătate a danturii, în cadrul proiectului elevii urmând să beneficieze de sfaturile specialiştilor, dar şi de un pachet cu pastă şi periuţă de dinţi.
Programul a fost iniţiat de Primăria municipiului Hunedoara, cu sprijinul unei companii de producţie a pastei şi periuţelor de dinţi, consultaţiile la stomatolog urmând să se deruleze pe tot parcursul acestui an.
''Fiecare elev din oraş se va putea adresa cabinetelor stomatologice incluse în program. Aici li se va întocmi o fişă stomatologică, iar dacă au probleme cu dantura li se va recomanda ceea ce trebuie să facă pentru viitor. În cazul în care au probleme, elevii pot alege un tratament în cabinetele stomatologice şcolare sau la cele pe care le decid părinţii'', a declarat, miercuri, Monica Rada, consilier al primarului municipiului Hunedoara.
Elevii care vor trece pragul cabinetelor stomatologice vor primi sfaturi despre modul în care îşi pot menţine igiena dentară, ei fiind recompensaţi cu un pachet în care vor găsi o periuţă, o pastă de dinţi, un joc şi un pliant cu recomandările necesare pentru menţinerea stării de sănătate a gurii.
Proiectul prevede ca elevii din clasele I-IV să fie primii care beneficiază de aceste consultaţii gratuite, programul dedicat lor fiind planificat să se încheie până la vacanţa de vară. Copiii care învaţă la gimnaziu sau la liceu vor putea intra în program şi din luna septembrie, imediat după începerea noului an şcolar. AGERPRES/(AS - Sorin Blada)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Campania "Zâmbeşte România": Parlamentarii au primit sfaturi de igienă orală de la copii Parlamentarii au primit sfaturi de igienă orală de la copii în cadrul campaniei "Zâmbeşte România", cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătăţii Orale care se marchează pe 20 martie.
Comunicat de presă - Campania "Zâmbeşte România" Caravana "Rabla pentru Periuţa Ta" 2014, în Galaţi
Beneficiază de un consult stomatologic GRATUIT în cadrul campaniei Zâmbeşte România GlaxoSmithKline (GSK) Consumer Healthcare România şi Wrigley România, cu sprijinul partenerilor, au lansat „Zâmbeşte România”, o campanie de prevenţie şi educare în privinţa importanţei igienei orale, parte integrantă a Platformei Europene pentru o Igienă Orală mai Bună.
Beneficiază de un consult stomatologic GRATUIT în cadrul campaniei Zâmbeşte România GlaxoSmithKline (GSK) Consumer Healthcare România şi Wrigley România, cu sprijinul partenerilor, au lansat „Zâmbeşte România”, o campanie de prevenţie şi educare în privinţa importanţei igienei orale, parte integrantă a Platformei Europene pentru o Igienă Orală mai Bună.
Iaşi: Aproximativ 1.000 de persoane au venit la caravana 'Rabla pentru Periuţa Ta' Aproximativ 1.000 de persoane au venit sâmbătă, în faţa Palatului Culturii, la caravana 'Rabla pentru Periuţa Ta' să îşi aducă periuţele vechi, în schimbul cărora au primit un kit complet de îngrijire orală, format dintr-o periuţă şi pastă de dinţi.
GLAXOSMITHKLINE (GSK) CONSUMER HEALTHCARE ROMÂNIA ȘI WRIGLEY ROMÂNIA AU LANSAT CAMPANIA „ZÂMBEŞTE ROMÂNIA” GlaxoSmithKline (GSK) Consumer Healthcare şi Wrigley au lansat „Zâmbeşte România”, o campanie de conştientizare şi educare în privinţa importanţei igienei orale, parte integrantă a Platformei Europene pentru o Igienă Orală mai Bună.