Cele mai citite
 


Vrancea: Farmaciştii sunt nemulţumiţi de contractul-cadru
joi, 12 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Farmaciştii din judeţul Vrancea sunt nemulţumiţi de prevederile contractului-cadru pentru 2011 - 2012, care ar trebui să intre în vigoare la data de 1 iunie.
Una dintre nemulţumiri vizează obligativitatea farmaciştilor de a lucra cu o singură unitate.
"Ne-am adresat Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, deoarece contractul-cadru conţine anumite articole care nu sunt constituţionale. De exemplu, se prevede că un farmacist poate lucra doar pentru o singură unitate farmaceutică ce este în relaţii contractuale cu Casa, ceea ce încalcă dreptul constituţional la muncă. Mai ales că este o criză de farmacişti şi nu i se poate impune cuiva să lucreze doar la o singură unitate", a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Fevronia Stoica, preşedintele Colegiului Farmaciştilor Vrancea.
Contractul-cadru, actul care reglementează funcţionarea, finanţarea şi furnizarea serviciilor medicale de către medicii de familie, spitale, farmacii, laboratoare, ar trebui să intre în vigoare la data de 1 iunie şi ar urma să fie valabil pe o perioadă de doi ani. AGERPRES/ (AS - Valentin Moisa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Medicii de familie nu semnează contractul-cadru cu CJAS Medicii de familie din judeţul Vrancea refuză să semneze acte adiţionale la contractul - cadru pe 2010 cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate.
Puţini medici din ţară au semnat actele adiţionale la contractul-cadru cu Casele de Asigurări de Sănătate (grupaj III) Puţini medici din ţară au semnat actele adiţionale la contractul-cadru cu casele judeţene de asigurări de sănătate, fiind nemulţumiţi de valoarea serviciilor care pot fi decontate prin sistemul public de asigurări. Ei consideră că noul contract cadru încalcă foarte mult drepturile pacienţilor, iar medicii...
Puţini medici din ţară au semnat actele adiţionale la contractul-cadru cu Casele de Asigurări de Sănătate (grupaj) Puţini medici din ţară au semnat actele adiţionale la contractul-cadru cu casele judeţene de asigurări de sănătate, fiind nemulţumiţi de valoarea serviciilor ce pot fi decontate prin sistemul public de asigurări. Ei consideră că noul contract cadru încalcă foarte mult drepturile pacienţilor iar medicii...
Vrancea: Medicii de familie nu mai semnează trimiteri şi bilete pentru reţete Medicii de familie nu au semnat contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate şi au anunţat, joi, că nu vor mai elibera trimiteri şi bilete pentru reţete compensate.
Vrancea: Conflict între medicii de familie şi CAS Patronatul Medicilor de Familie Vrancea a anunţat că va deschide un conflict cu Casa de Asigurări de Sănătate, calendarul măsurilor de protest fiind stabilit în perioada următoare.
Lucian Duţă: Medicii de familie vor semna contractul-cadru de la 1 iunie Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Lucian Duţă, a declarat, joi, că nu vede de ce medicii de familie nu ar semna contractul-cadru începând cu 1 iunie.