Cele mai citite
 


Viata sexuala incepe gresit pentru 80% din tineri
joi, 12 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Viata Sexuala, Disfunctii sexuale - Infertilitate
 

Cel putin 80% din tineri au probleme de de debut in viata sexuala , sunt de parere specialistii in andrologie si sexologie. Motivul acestei situatii este legat de conditiile in care se desfasoara inceputul activitatii sexuale .

 

 

"Impotenta psihologica este unul dintre efectele unui esec la inceputul vietii sexuale "

Multi baieti sufera de aceasta cauza de anerectie (lipsa erectiei), o afectiune greu de rezolvat ulterior, daca tinarul nu gaseste o partenera echilibrata si risca sa ramina cu un deficit sexual major.

"Pina la 25 de ani, tinerii trebuie sa aiba o dorinta destul de importanta de activitate sexuala . In cazul in care se constrata ca nu exista aceasta dorinta, este foarte probabil ca tinarul sa fi bolnav, sa fie deci o cauza organica ce genereaza deficienta".

In cazul baietilor, dorinta sexuala care apare doar la intervale mari de timp (trei patru sau sase luni) este un semn clar al unui deficit sexual care necesita un consult medical.

La debutul vietii sexuale pot sa apara de multe ori dureri in zona preputului. Aceasta indica o pseudo fimoza rupturi sau fisuri pe penis , care sunt deosebit de dureroase. Uneori, aceste afectiuni necesita circumcizia.

In cazul fetelor, de multe ori primele contacte sexuale sunt insotite de dureri cauzate de spasmul vaginal - o forma de nevroza.

Spasmul este provocat mai ales de teama unui contact sexual : contractiile sunt foarte puternice, vaginul este dureros si astfel actul sexual devine imposibil. Spasmele vaginale repetate duc la inflamatii vaginale ( vaginite ).

Pentru rezolvarea acestor probleme trebuiesc identificate intai cauzele. Una dintre acestea poate fi debutul defectos al vietii care duce, implicit, la scaderea dorintei de a face sex.
 

Articol preluat de pe www.musetel.ro

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Obezitatea afectează viaţa sexuală! Află cum se poate trata! Impotenţa, numită şi disfuncţie erectilă, reprezintă imposibilitatea de a ajunge la şi a menţine o erecţie satisfăcătoare pentru contactul sexual. Studiile arată că aceasta afecţiune apare adesea ca urmare a obezităţii, care are un efect considerabil asupra performanţei sexuale a bărbaţilor...
Alcoolul afecteaza viata sexuala? Aflati de ce prea mult alcool poate fi o problema pentru ambii parteneri.
Viaţa sexuală a suedezilor, o problemă politică pentru guvernul ţării Ministrul suedez al sănătăţii, Gabriel Wikström, a cerut un raportul naţional, primul de acest fel din 1996, pentru a verifica în ce măsură sunt adevărate informaţiile şi studiile publicate în mass-media locale, privind scăderea apetitului sexual al suedezilor, relatează online marţi ziarul spaniol ABC...
Stresul si comportamentul sexual Viata sexuala , ca parte importanta a personalitatii, este in mod evident afectata de stresul cotidian. In plus, poate deveni ea insasi sursa de stres , participand la formarea unui cerc vicios.
Viata sexuala in timpul sarcinii Din cauza schimbarilor aparute atat pe plan fizic, cat si pe plan psihic, sarcina poate contribui la modificarea comportamentului sexual in aceasta perioada.
Cum sa va recapatati viata sexuala dupa nasterea primului copil (lb.engl.) Primul copil al familiei a aparut pe lume, iar viata dumneavoastra sexuala a disparut? Nu sunteti singurii ! Rar se intampla ca un cuplu care a avut primul copil sa nu treaca prin aceasta experienta. Dar lucrurile se pot imbunatati. Pentru asta aveti nevoie de: Imaginatie Lubrifiant ...