Cele mai citite
 


Bacău: Două persoane aflate pe un scuter, accidentate mortal de tren
vineri, 13 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat şi o femeie şi-au pierdut viaţa după ce trenul personal nr. 5463, care circula pe ruta Bacău - Piatra Neamţ, a surprins pe calea ferată motoscuterul pe care se aflau cei doi, la traversarea drumului din zona Găzărie din oraşul Buhuşi, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Bacău, inspector Narcisa Butnaru.
Potrivit acesteia, poliţiştii au stabilit că, "la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată cu indicatoarele 'Stop' şi 'Crucea Sf. Andrei', pe fondul neasigurării corespunzătoare, mopedul condus de Drăghiceanu Ion, de 34 de ani, şi pe care se mai afla Niţă Alina Elena, de 30 de ani, ambii din din satul Buda - Blăgeşti, a fost lovit de trenul personal'.
În acest an, au mai murit în accidente feroviare alte patru persoane.
Un tânăr din judeţul Vrancea a murit în drum spre spitalul din Oneşti, după ce, pe 7 martie, a căzut în localitatea băcăuană Căiuţi din trenul personal, care circula pe ruta Comăneşti - Adjud.
Pe 1 martie, un bătrân în vârstă de 81 de ani a decedat, după ce fusese surprins, la trecerea peste calea ferată, de trenul rapid 751, Bucureşti Nord - Botoşani, în zona pasajului de nivel Letea din municipiul Bacău.
Tot în acest an, în zona respectivă, unui tânăr de 27 de ani i-a fost retezat un braţ de un tren marfar, aflat în mişcare, pe lângă care a trecut.
De asemenea, în comuna Palanca, un tânăr de 29 de ani a sfârşit tragic, la începutul acestui an, sub roţile unui tren. AGERPRES/(AS - Cornel Cepariu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău: Un tânăr care a căzut din tren a decedat în drum spre spital Bacău, 7 mar /Agerpres/ - Un tânăr din judeţul Vrancea a murit în drum spre spitalul din Oneşti, după ce a căzut, în localitatea băcăuană Căiuţi, din trenul personal 5132, care circula pe ruta Comăneşti - Adjud.
Bacău: Peste 300 de tone de mere distribuite de Crucea Roşie persoanelor aflate în dificultate Filiala de Cruce Roşie Bacău a început, miercuri, distribuţia a peste 300 de tone de mere, primite în urma unor donaţii efectuate de sponsori băcăuani, către persoane aflate în dificultate din judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Vaslui, Harghita şi Covasna.
Accidente feroviare în 2014- 2015 (cronologie) Un şofer a murit, la 22 noiembrie 2015, după ce nu s-a asigurat la trecerea de cale ferată, autoturismul său fiind lovit în plin de un tren în localitatea Trifeşti, judeţul Neamţ, şi târât câţiva zeci de metri.
Bacău: Intervenţii chirurgicale complexe efectuate de specialişti din 6 ţări cu prilejul Zilelor Spitalului din Moineşti Un număr de 15 bolnavi din judeţele Bacău, Vrancea, Neamţ şi Sibiu, având o patologie gravă, vor fi operaţi până sâmbătă în cele şase săli specializate ale Spitalului de Urgenţă din Moineşti, de echipe coordonate de cunoscuţi chirurgi din România, Franţa, Turcia, Israel, SUA şi Republica Moldova.
Botoşani: Probele de AH1N1 nu pot ajunge la 'Cantacuzino' din cauza drumurilor blocate Botoşani, 18 dec /Agerpres/ - Probele prelevate de la persoanele suspectate că ar fi contactat noua formă de gripă nu pot fi transmise Institutului Cantacuzino din Bucureşti, din cauza blocajelor apărute pe drumul european E85, care leagă Moldova de sudul ţării.
Judeţul Iaşi - pe primul loc în privinţa numărului victimelor înregistrate în accidente rutiere la trecerile de cale ferată Trei persoane aflate într-un autoturism şi-au pierdut viaţa în urma unui accident feroviar care a avut loc, miercuri, în jurul orei 9,15, în apropiere de fabrica de medicamente Antibiotice SA, la trecerea căii ferate spre localitatea Uricani, a declarat pentru AGERPRES, lt. Silvia Spiridon, purtătorul...