Cele mai citite
 


Buzău: Medicii legişti confirmă că femeia găsită moartă în apartament s-a sinucis
vineri, 13 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicii legişti au confirmat, joi, că femeia găsită moartă, miercuri, în apartamentul său, alături de sugarul său, de asemenea decedat, s-a sinucis iar moartea a intervenit prin asfixie mecanică.
Potrivit medicului legist Petre Munteanu, de la Servicul de Medicină Legală Buzău, copilul a avut probleme medicale deosebite, a necesitat o intervenţie în primele zile de viaţă, ''fapt care a complicat existenţa cuplului'', dar în momentul de faţă ''era dezvoltat absolut corespunzător vârstei, iar boala acestuia nu avea nicio legătură de cauzalitate cu decesul său'.
Medicul legist nu a putut preciza dacă bebeluşul a murit intoxicat cu gaz metan sau din alte motive şi nici ora la care a decedat.
Miercuri, o femeie de 26 de ani de origine irakiană a fost găsită spânzurată în apartamentul în care locuia cu chirie, iar alături se afla bebeluşul său în vârstă de 11 luni.
Poliţiştii au fost alertaţi de un vecin care a simţit un miros persistent de gaze pe casa scării. După ce specialiştii ISU au spart uşa, aceştia, împreună cu soţul femeii, au găsit-o spânzurată cu un cordon, iar în încăpere se simţea miros de gaze. Din primele cercetări a rezultat că femeia a făcut o depresie şi a dat drumul la gaze, după care s-a spânzurat.
Potrivit procurorului de caz, Iulian Mocanu, femeia ar mai fi avut o tentativă de sinucidere, descoperindu-i-se în zona gâtului o tăietură, cel mai probabil, de cuţit.
Femeia era căsătorită cu un medic irakian, cardiolog la Spitalul judeţean de urgenţă din Buzău, iar cei doi stăteau cu chirie de circa doi ani în acel apartament. AGERPRES/(A - Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Un tânăr a decedat la UPU a Spitalului Judeţean; ar fi consumat droguri Un tânăr în vârstă de 26 de ani a decedat marţi seara la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău. El ar fi consumat droguri.
Sponsorizări ISU în 2015 - Materiale IT, furtunuri, echipamente medicale, materiale de construcţii, televizoare, hârtie igienică Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a publicat marţi pe site sponsorizările primite de inspectoratele teritoriale în anul 2015, materiale de peste 100.000 de lei primind ISU Bucureşti Ilfov, ISU Buzău, ISU Timiş, ISU Suceava şi IGSU.
Buzău: Pacient găsit decedat în curtea Spitalului judeţean Un bărbat de 46 de ani a fost găsit decedat miercuri în curtea Spitalului judeţean Buzău, din primele cercetări reieşind că este vorba de un pacient care s-a aruncat de la etajul al patrulea al clădirii.
Buzău: Prelevare de organe de la un bărbat decedat în timpul unei acţiuni de salvare O echipă de prelevare de organe condusă de medicul Radu Zamfir, asistat de cei doi medici de la Spitalul Judeţean Buzău - Adrian Zoican, coordonatorul UPU-SMURD şi anestezistul Victor Ioniţă - au prelevat azi-noapte organe de la un bărbat de 56 de ani, intrat, miercuri, în moarte cerebrală.
Buzău: O persoană decedată şi două grav rănite într-un accident rutier în Caragele O persoană a decedat şi alte două au fost rănite într-un accident de circulaţie produs luni în localitatea buzoiană Caragele, pe DJ 203 I..
Giurgiu: Exerciţiu de cooperare a forţelor de intervenţie în situaţii de urgenţă în care s-a simulat un incendiu la parcul industrial Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a desfăşurat joi un exerciţiu de amploare prin care s-a simulat producerea unui incendiu la un parc industrial, conform purtătorului de cuvânt al ISU Giurgiu, Cristian Virag.