Cele mai citite
 


Conferinţa regională de Medicina Familiei şi Forumul Internaţional EURIPA
vineri, 13 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Societatea Naţională de Medicina Familiei (SNMF) organizează în perioada 12 - 14 mai, la Sinaia, Conferinţa regională de Medicina Familiei şi cea de-a doua ediţie a Forumului Internaţional EURIPA, organizaţia europeană a medicilor de familie cu practică în mediul rural.
Cele două manifestări au ca temă comună calitatea asistenţei medicale primare în mediul rural şi zonele izolate, precizează un comunicat de presă al SNMF remis joi.
În cadrul conferinţelor va fi abordată tema "Calitatea îngrijirilor acordate în mediul rural" şi va fi făcut un briefing al întâlnirii de marţi, 10 mai, a prof. Richard Roberts cu ministrul Sănătăţii, Cseke Attila.
La cele două manifestări participă prof. dr. Richard Roberts, preşedintele World WONCA, şi John Wynn-Jones, preşedintele EURIPA, precum şi alte personalităţi de marcă ale medicinei de familie mondiale şi reprezentanţi ai acestei specialităţi din România. AGERPRES /(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cseke Attila: Riscul de contaminare prin consumul de apă este eliminat în zonele urbane din România Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat marţi, cu prilejul celei de-a doua întâlniri a părţilor pentru Protocolul asupra apei şi sănătăţii, că în România apa furnizată prin sistem centralizat este o apă simplă, proprie consumului uman.
Cioloş a anunţat că ministrul Sănătăţii va prezenta o strategie prin care medicii să fie atraşi şi în mediul rural Premierul Dacian Cioloş a anunţat, luni, la Cluj, că ministrul Sănătăţii urmează să prezinte o strategie de resurse umane care să prevadă, printre altele, şi facilităţi pentru medicii care îşi vor începe activitatea în mediul rural.
Cseke Attila: Voi continua introducerea de reguli în sistemul de sănătate (interviu) Ministrul sănătăţii, Cseke Attila, a subliniat, în cadrul unui interviu acordat AGERPRES, că trebuie introduse reguli în sistemul de sănătate, care să fie respectate de toţi. Altfel, sistemul nu se va putea situa la nivelul celor din străinătate, a completat el. Ministrul a vorbit şi despre semnarea...
Cseke Attila: În sistemul sanitar trebuie instituite reguli care să fie şi respectate - interviu Bucureşti, 7 apr /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a acordat un interviu Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES în care vorbeşte, între altele, despre noile programe naţionale de sănătate, descentralizarea sistemului, problemele de personal, dar şi despre subfinanţarea sistemului sanitar...
Noi reglementări pentru funcţionarea farmaciilor anunţate de ministrul Sănătăţii Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat joi, în conferinţă de presă, că vor apărea noi reglementări privind funcţionarea farmaciilor.
Colaborare româno-iordaniană în domeniul sanitar Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, s-a întâlnit joi cu omologul său iordanian, Nayef Al-Fayez, cu care a discutat despre posibilitatea cooperării în domeniul sistemelor de urgenţă, despre modalităţi de colaborare în medicina balneară, precum şi despre asistenţa în mediul rural, informează un comunicat...