Cele mai citite
 


Dacia, Nokia, BCR şi Petrom - printre mărcile preferate ale românilor
vineri, 13 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Studiul Trusted Brands, aflat la cea de-a 11-a ediţie în Europa, a desemnat, miercuri seară, cele mai iubite mărci ale românilor.
La categoria automobile, românii preferă Dacia, în ceea ce priveşte computerul personal, aceştia au ales, şi în 2011, marca Dell, iar operatorul de telefonie mobilă cel mai apreciat este Orange. Telefonul mobil preferat este Nokia, iar camera foro - Sony.
Românii preferă BCR pentru păstrarea economiilor în timp ce Asirom şi-a adjudecat primul loc pe domeniul companiilor de asigurări. Agenţia de turism preferată de români este Paralela 45.
Petrom rămâne în topul preferinţelor la categoria benzinărie.
Conform studiului realizat de Readers Digest, românii preferă să cumpere electrocasnice de la Domo, firma preferată de electrocasnice fiind Philips.
În ceea ce priveşte firmele locale, românii au ales Vel Pitar pentru produsele de panificaţie, Danone pentru cele lactate şi Cris-tim pentru cele din carne. Conform studiului, românilor le place să bea cafea Jacobs şi să se trateze la clinica privată Medlife. De asemenea, ei citesc cel mai mult cotidianul Adevărul şi ascultă radio Europa FM.
Riders Digest a trimis peste 7.000 de scrisori pentru sondarea opiniei publice, din care peste 1.500 s-au întors cu răspunsurile românilor. Astfel, România se situează pe locul doi în Europa, după Finlanda, ca număr de repondenţi.AGERPRES/(Carmen Marinescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Trusted Brands 2013 - Mărcile în care au încredere românii Categoriile de Vitamine Eurovita şi furnizorii servicii internet RCS&RDS, se află în topul preferinţelor consumatorilor din România, cu o creştere de 9% faţă de 2012, în clasamentul "Trusted Brands 2013 - Marcile în care au încredere românii", potrivit unui studiu realizat de revista Reader's Digest...
MedLife: Numai 1-2% din totalul asigurărilor încheiate în România reprezintă asigurări private de sănătate Cel mult 2% din totalul asigurărilor încheiate în România reprezintă, în prezent, asigurări private de sănătate, acest nivel fiind cel mai mic din Europa, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, Mihai Marcu, preşedintele companiei MedLife.
Braşov: În premieră în România, prima operaţie pe cord deschis într-o clinică privată Prima operaţie pe cord deschis efectuată într-o clinică privată s-a desfăşurat în noaptea de marţi spre miercuri la Braşov. Membrii echipei de medici de la Institutul Inimii din Cluj care au operat au declarat joi, într-o conferinţă de presă, că este o premieră în România având în vedere că la Braşov...
Prima clinică de recuperare oncologică din România va fi construită în judeţul Caraş-Severin Fundaţia "Sfânta Irina" va construi primul centru de recuperare oncologică din România în Valea Nerei, judeţul Caraş-Severin.
Studiu neconcludent privind legătura dintre telefonul mobil şi cancerul la creier Geneva, 17 mai /Agerpres/ - Un important studiu internaţional referitor la legătura dintre folosirea telefonului mobil şi două tipuri de cancer la creier s-a dovedit neconcludent, potrivit unui material ce va fi publicat în International Journal of Epidemiology în această săptămână, informează luni agenţia...
Românii sunt fideli mărcilor care au reuşit să le câştige încrederea (studiu) Românii, mai mult decât ceilalţi europeni, sunt fideli mărcilor care au reuşit să le câştige încrederea, în top situându-se categoriile lactate, produse de îngrijire a pielii, agenţii de turism, clinici private şi vitamine, relevă studiul de piaţă Trusted Brands 2012, realizat de revista Reader's Digest...