Cele mai citite
 


Ion Besoiu a fost externat
vineri, 13 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Actorul Ion Besoiu a fost externat miercuri noaptea după ce fusese internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca în urma unei crize cardiace.
Purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Bogdan Opriţa, a declarat pentru AGERPRES că nu au fost probleme deosebite legate de acest caz.
Actorului i s-au făcut mai multe investigaţii, care nu au relevat nimic important, astfel încât Ion Besoiu a plecat chiar în cursul nopţii acasă, pentru că nu a dorit să rămână la spital, a precizat Opriţa. AGERPRES/(AS-Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Unul dintre pacienţi va fi transferat în Franţa Unul dintre pacienţii internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca va fi transferat în cursul zilei de miercuri într-o unitate medicală din Paris, a anunţat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale Bogdan Opriţa.
Bogdan Opriţa: Starea de sănătate a răniţilor de la Spitalul Floreasca este echilibrată Cei patru răniţi din accidentul din Ungaria aduşi la Spitalul Floreasca sunt conştienţi şi se află într-o stare echilibrată, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei medicale, Bogdan Opriţa.
Sorin Ovidiu Vîntu a fost externat de la Spitalul de Urgenţă Floreasca Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a fost externat, vineri, de la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, a declarat pentru AGERPRES dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al spitalului.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Şase răniţi în incendiul din Colectiv - în stare critică Şase răniţi în incendiul de la club Colectiv se află în stare critică, a declarat marţi şeful Clinicii de Chirurgie Plastică a Spitalului Floreasca, Ioan Lascăr.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Şase pacienţi internaţi, toţi în stare foarte gravă Şase răniţi în incendiul din club Colectiv sunt internaţi marţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, toţi în stare foarte gravă, a declarat medicul Ioana Grinţescu.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Doi răniţi în Colectiv - în stare critică Doi răniţi în clubul Colectiv din cei şase internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca sunt în stare critică, a declarat miercuri pentru AGERPRES şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie, Ioan Lascăr.