Cele mai citite
 


Primul Hope Pop-Up Store caritabil pentru copiii bolnavi de cancer
vineri, 13 mai 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Pediatrie
 

Pentru prima dată în România primul Hope Pop-Up Store caritabil va fi deschis în 25 mai la Băneasa Shopping City.

Magazinul va fi deschis timp de o lună cu ajutorul unui număr impresionant de celebrităţi - designeri, actori, cântăreţi, pictori, scriitori, sportivi - care vor dona obiecte personale.
Băneasa Shopping City va direcţiona întreaga sumă strânsă în urma comercializării acestor obiecte către Asociaţia P.A.V.E.L. şi copiii bolnavi de cancer din România.
Cancerul este a doua cauză de deces la copiii în România şi peste 500 de copii primesc acest diagnostic în fiecare an.
Băneasa Shopping City se alătură campaniei pentru ajutorarea copiilor cu afecţiuni oncologice iniţiată de Asociaţia P.A.V.E.L. - 'Nu trece nepăsător!' - şi lansează, timp de o lună, primul hope pop-up store caritabil din România.
'Este pentru prima dată în România când speranţa ia forma unui pop-up store caritabil. Scopul creării acestuia a venit ca un gest firesc pentru sprijinirea Asociaţiei P.A.V.E.L. şi a copiilor bolnavi de cancer, dar mai ales, ne-am dorit să le aducem speranţa şi să determinăm oamenii să nu treacă nepăsători! Ne dorim ca Hope Pop - Up Store să nu fie doar un simplu proiect punctual, ci să aducă mereu speranţă celor care au nevoie de ea", a declarat Loredana Popa, sales and marketing director Baneasa Shopping City.
Monica Bârlădeanu, Dorian Boguţă, Laura Cosoi, designerul Stephan Pelger, Smiley, Molecule F, Luana Ibaka, Dana Săvuică, Wilhelmina Arz, surorile Oana şi Catinca Roman, Alin Gălăţescu sunt o parte din cei care s-au alăturat proiectului şi au donat obiecte personale.
În proiect a fost implicat şi designerul Agnes Keszeg, care a creat grafica pentru întreaga campanie.
Sumele strânse vor fi direcţionate către Asociatia P.A.V.E.L., care sprijină copiii bolnavi de cancer prin asigurarea unui tratament adecvat şi a unei bune îngrijiri medicale. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Magazinul Hope Pop-Up Store: împreună pentru speranţă La mai mult de o lună de la deschidere, magazinul caritabil Hope Pop-Up-Store din Băneasa Shopping City şi-a închis porţile, se arată într-un comunicat de presă.
Lidl România, donaţie de 100.000 de euro către Asociaţia Little People Lidl România donează suma de 100.000 de euro către Asociaţia Little People, în cadrul programului intitulat 'Nu mi-e frică', campanie prin care 2.000 de copii cu afecţiuni oncologice beneficiază, de la începutul acestui an, de intervenţii specializate prin acordarea de kit-uri terapeutice şi suport ...
Institutul Clinic Fundeni, Asociaţia Dăruieşte Viaţa şi GDF SUEZ Energy România demarează programul ,,Energie pentru o şansă la viaţă’’ Programul ,,Energie pentru o şansă la viaţă’’ vizează crearea unui centru regional de diagnosticare în profunzime a cancerului de sânge la copii şi adulţi în cadrul Institutului Clinic Fundeni. Programul are durata de un an şi implică o contribuţie financiară de 375.000 de euro din partea GDF SUEZ Energy...
Proiect de cercetare: O bio-bancă de probe de la pacienţi cu cancer din România pentru analizarea factorilor de risc Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" a lansat vineri un proiect de înfiinţare a unei bio-bănci care să conţină probe biologice de la 4.300 de pacienţi români cu diferite tipuri de cancer, precum şi date demografice, clinice şi despre stilul de viaţă al acestora.
Dr. Monica Dragomir (IOB): Aproximativ 500 de cazuri noi de cancer la copii pe an se înregistrează în România Aproximativ 500 de cazuri noi de cancer la copii se înregistrează anual în România, în prezent aproape 5.000 de pacienţi cu vârste mici având această boală în evoluţie sau remisiune, a declarat vineri într-o conferinţă şeful secţiei de oncologie pediatrică de la Institutul Oncologic Bucureşti, dr. Monica...